Τελος εποχής: Έφυγε απο τη ζωη ο βασιλιάς της Αθηναϊκής νύχτας, Στηβ Κακέτσης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Στηβ Κακέτσης, ένα απο τα μεγαλύτερα ονόματα της νυχτερινής Αθήνας, ιδιόκτητης  της ιστορικής Νεράιδας έφυγε απο τη ζωη σε ηλικια 73 ετων.

Με τον θάνατο του Κακέτση τελειώνει μια ολόκληρη εποχή στην οποια ο ίδιος υπήρξε πρωταγωνιστης. Ήταν ο ιδιοκτήτης του παραλιακού νυχτερινού κέντρου “Νεράιδα” απο το οποιο,  τις λεγόμενες ”χρυσές εποχές” πέρασαν τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιου, οπως ο Τολης Βοσκόπουλος, η Άντζελα Δημητρίου, η Λιτσα Διαμαντη, ο Στρατός Διονυσιου, ο Δημήτρης Μητροπάνος και πολλοί άλλοι.

Ο Στηβ Κακετσης ήξερε να κανει φιλίες με τους ισχυρούς και τους δυνατούς απο εποχή σε εποχή. Ετσι υπήρξε “κολλητός” του δημοσιογράφου Δημήτρη Ριζου, που μεσουρανούσε τότε ως εκδότης και αρθρογράφος του αντί-πασοκικού τύπου και ταυτόχρονα στενός φίλος του τότε παντοδύναμου υπαρχηγού του Ανδρέα Παπανδρέου, Μενιου Κουτσόγιωργα. Μάλιστα ο ίδιος ο Κακέτσης είχε παραδεχτεί δημόσια οτι στο υπερπολυτελές σπίτι που διατηρούσε στα νότια προάστια είχε κανονίσει μυστική συνάντηση του Δημήτρη Ριζου με τον κατηγορούμενο για το σκάνδαλο Κοσκωτά, τότε αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του Πασοκ, Μενιου Κουτσόγιωργα.

Απο τη ζωη του Κακετση πέρασαν πολλές και ωραίες γυναίκες. Απάντησε ένα πολύ αξιόλογο γιο, που εχει κανει λαμπρές σπουδές στην Αμερική, απο την τραγουδίστρια Κατιανα Μπαλανίκα. Αλλα ο μεγάλος του έρωτας υπήρξε η Άντζελα Δημητρίου, στην οποια – οπως λέγεται – ο ίδιος απένειμε τον τίτλο της “Λαίδης”!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ