Αποτελέσματα κόλαφος για Μητσοτακη σε διαδικτυακή δημοσκοπηση με ερώτημα: Πιστεύετε ότι υπάρχει δυνατότητα νοθείας στις εκλογές;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις κομμάτων, για την δημιουργία παραλλήλου συστήματος παρακολούθησης των αποτελεσμάτων, λόγω δυσπιστίας της εκλογικής διαδικασίας.

Μηχανισμό συλλογής, καταγραφής και επαλήθευσης αποτελεσμάτων ενεργοποιεί τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η Ελληνική Λύση.

Αφορμή για αυτό, ήταν κάποιες πρόσφατες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και οι σημαντικές αλλαγές που αφορούν την εταιρεία που θα διεκπεραιώσει τη διαδικασία υπολογισμού/μετάδοσης των αποτελεσμάτων.

Όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα η εφημερίδα «δημοκρατία», η οικογένεια του Σπύρου Μανωλόπουλου, ιδιοκτήτη της Singular Logic, διατηρεί φιλικές και οικονομικές σχέσεις δεκαετιών με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Λίγο καιρό μετά, ήρθε η καταγγελία «φωτιά» από τον εκπρόσωπο της «Ελληνικής Λύσης» και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Παύλο Σαράκη, για το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας, με αίτημα να υποβληθεί προς εξέταση το λογισμικό της εταιρείας που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά σε πλήρη κλίμακα για τον υπολογισμό και τη μετάδοση των αποτελεσμάτων.

Εσείς πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει νοθεία στις εκλογές;

Σημείωση: Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά. Το σύστημα για λόγους ασφάλειας σας επιτρέπει μόνο μία ψήφο!

IMG 1574

ΔΗΜΟΦΙΛΗ