Βασίλης Γραμμένος: Ένας άνθρωπος που αξίζει την εμπιστοσύνη των Αθηναίων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Βασίλης Γραμμένος είναι επί δεκαετίες αστυνομικός ρεπόρτερ της πρώτης γραμμής. Δεν κάνει ρεπορτάζ στα σαλόνια και τα γραφεία, αλλά στον δρόμο, στο έγκλημα, στη γειτονιά.

Αν είναι λοιπόν ένας άνθρωπος ο οποίος ξέρει πραγματικά τα προβλήματα της Αθήνας, είναι ο Βασίλης. Είναι έντιμος, είναι πατριώτης, είναι άξιος και αξίζει την εμπιστοσύνη και την ψήφο των Αθηναίων.

«Την εθνική και κοινωνική μας υπόσταση» θέτει ως το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών, ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών Βασίλης Γραμμένος σε συνέντευξή στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Υποστηρίζει ότι «στα εθνικά θέματα έχει φτάσει στο απροχώρητο» ενώ  ταυτόχρονα «η ελληνική κοινωνία βρίσκεται υπό την δαμόκλειο σπάθη της εγκληματικότητας». Επισημαίνει ότι «η Αθήνα αφελληνίζεται και ουδείς ασχολείται», ενώ το κέντρο της πρωτεύουσας «έχει μετατραπεί σε Μπογκοτά…»

Σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Γραμμένος  αναφέρει πως «όντως προκύπτει μια σύνθεση στις θέσεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, που πιστεύει ότι θα μετουσιωθεί σε μια συγκυβέρνηση με σκοπό την παράδοση της χώρας». Δηλώνει ότι τον «προβληματίζει περισσότερο μια ισχυρή κυβέρνηση σαν αυτή του  Κυριάκου Μητσοτάκη». Αποδίδει τα πυρά που δέχεται η «Ελληνική Λύση» και ο Κυριάκος Βελόπουλος από τα άλλα κόμματα όχι «στις ιδεολογικές και πολιτικές» διαφορές αλλά «στην ρητή θέση μας θέση ότι εμείς θα καταδιώξουμε τους ακαταδίωκτους».

Τέλος, για την  Αθήνα και πως μπορεί να κερδίσει το στοίχημα της καθημερινότητας αναφέρει πως αυτό μπορεί να γίνει με το «Νόμο και την τάξη παντού, για το όφελος του έντυπου Έλληνα πολίτη» με τον Πολιτισμό και την πάταξη της παρασιτικής οικονομίας.

  • Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη του υποψήφιου βουλευτή της Α’ Αθήνας της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και τον δημοσιογράφο Γιάννη Απέργη:

ΕΡ: Ποιο είναι το διακύβευμα αυτών των εκλογών και γιατί η επιλογή των πολιτών να είναι η «Ελληνική Λύση-Κυριάκος Βελόπουλος»;
ΑΠ: Το διακύβευμα των εκλογών του Μαΐου, είναι η ίδια η εθνική μας αλλά και η κοινωνική μας υπόσταση. Είναι πλέον πασιφανές ότι η Ελλάδα βάλλεται πανταχόθεν, πολυεπίπεδα, υπαρξιακά.
Η κοινωνία είναι εξαθλιωμένη, παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να εξωραΐζει την κατάσταση και της αντιπολίτευσης να επιμένει να προσφέρει εύκολες λύσεις, που ουσιαστικά δεν διαφέρουν από την ουσία της καταστροφικής  πολιτικής Μητσοτάκη.
Τα κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα, στράφηκαν σε μία εύκολη και εξαιρετικά προσοδοφόρα για τα ίδια λύση: Αχαλίνωτος δανεισμός, ώστε να εξασφαλίζουν άφθονο χρήμα για τα καρτέλ και τους ολιγάρχες που τους υποστήριζαν, μοιράζοντας παράλληλα ψίχουλα στον ελληνικό λαό, εξαπατώντας τον ότι δήθεν ενδιαφέρονται για την καθημερινότητα του.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα κολοσσιαίο δημόσιο χρέος, το οποίο επιβάρυνε ολοένα και περισσότερο τον ελληνικό λαό, όσο περνούσαν τα χρόνια.
Η κάθε κυβέρνηση χρέωνε τις επόμενες γενιές με δανεικά, με αποτέλεσμα σήμερα η Ελλάδα να είναι η πλέον χρεωμένη χώρα στον δυτικό κόσμο, γεγονός αδιανόητο για την πατρίδα μας η οποία διαθέτει άφθονες πλουτοπαραγωγικές πηγές, εξαιρετικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, και έναν υπέροχο λαό ο οποίος δυστυχώς έπεσε στα χέρια ανάξιων πολιτικών. Ένας άριστος λαός, σε χέρια αχρήστων πολιτικών, που παρίσταναν μάλιστα τους κήνσορες της αριστείας!
Στα εθνικά θέματα, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Για πρώτη φορά μετά το 1974, η χώρα μας αντιμετωπίζει την απειλή του εθνικού ακρωτηριασμού, όπως αυτή εκδηλώθηκε με το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης, το οποίο όμως η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την υποτονική της αντίδραση επέτρεψε ακόμα και να αναρτηθεί στον ΟΗΕ! Η υπόθεση του Turkaegean Αποτελεί τον ορισμό της εθνικής μισθοδοσίας, παράλληλα με τον αφοπλισμό των νησιών μας, με πρόσχημα την δήθεν ενίσχυση της Ουκρανίας. Η ακύρωση του αγωγού East Med, ενός έργου υψίστης εθνικής σημασίας, έγινε με ευθύνη και συνεργεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, γεγονός αδιανόητο.
Και τέλος, η ελληνική κοινωνία βρίσκεται υπό την δαμόκλειο σπάθη της εγκληματικότητας, με μαφιόζους, καρτέλ, παράνομους μετανάστες και συμμορίες να λυμαίνονται τους δρόμους, τις πόλεις μας, τα χωριά μας, την ύπαιθρο. Ειδικά το κέντρο της Αθήνας, της σημαντικότερης πόλης του πλανήτη, έχει μετατραπεί σε Μπογκοτά.
Οι βομβιστικές επιθέσεις, οι δολοφονικές επιθέσεις ακόμα και σε μικρά παιδιά, οι ληστείες, η παραβίαση ακόμα και του ιερού της εστίας από εγκληματίες, έχουν οδηγήσει την κατάσταση στο απροχώρητο. Ακόμα και  παιδοβιαστές αφήνονται ελεύθεροι για να συνεχίσουν το φρικτό τους «έργο».
Η Αθήνα, η κοιτίδα του ελληνικού πολιτισμού, αφελληνίζεται και ουδείς ασχολείται πραγματικά. Τα σχολεία της Αθήνας έχουν μετατραπεί σε άντρα εγκληματικότητας με τα παιδιά μας να αντιμετωπίζουν συνεχώς κίνδυνο, ακόμα και στο άβατο της εκπαίδευσης.
Ο ελληνικός λαός λοιπόν πρέπει να εμπιστευθεί την Ελληνική Λύση, διότι εμείς δεν έχουμε εντοπίσει απλώς τα προβλήματα, αλλά έχουμε παραθέσει λύσεις σε όλα τα θέματα που άπτονται του μέλλοντος μας, του παρόντος μας, της οικονομικής μας ευμάρειας, της δημόσιας ασφάλειας, της εθνικής ακεραιότητας αλλά και της εθνικής υπερηφάνειας. Το πρόγραμμα μας για την οικονομία, την δημόσια ασφάλεια, την εθνική μας άμυνα, αλλά και την εξωτερική πολιτική που θα ακολουθήσουμε, είναι δημοσιευμένο εδώ και αρκετό καιρό, προσβάσιμο σε όλους τους πολίτες, τεκμηριωμένο, κοστολογημένο και κυρίως, άμεσα εφαρμόσιμο.
Καλούμε λοιπόν τους πολίτες να το μελετήσουν προσεκτικά, να το συγκρίνουν με τα προγράμματα των άλλων κομμάτων και μακριά από ιδεολογικές αγκυλώσεις οι κομματικές παρωπίδες, να το αξιολογήσουν, σαν να πρόκειται για μία απόφαση που θα σημαδέψει το μέλλον των παιδιών μας. Γιατί ακριβώς αυτό είναι το νόημα της ψήφου των ελλήνων την 21η Μαΐου. Το μέλλον των παιδιών μας.

ΕΡ: Σε μια εποχή «σύνθεσης» γιατί τελικά φαίνεται να είναι τόσο δύσκολες και ανέφικτες οι  πολιτικές συνεννοήσεις μεταξύ των κομμάτων ακόμα και σε εκείνα που κινούνται σε όμορους  ιδεολογικούς χώρους για την ύπαρξη μιας βιώσιμης συγκυβέρνησης;
ΑΠ: Όπως προκύπτει από τις θέσεις Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, Όντως προκύπτει μία σύνθεση. Όχι όμως για τη σωτηρία της πατρίδας, αλλά μια σύνθεση, μία συνέργεια, που πιστεύω ότι θα μετουσιωθεί και σε μία συγκυβέρνηση, με σκοπό την παράδοση της χώρας. Την παράδοση του εθνικού μας πλούτου, μέσω της συνεκμετάλλευσης με την Τουρκία. Την παράδοση της εθνικής μας αυτονομίας, μέσω της συνέχισης του φαύλου κύκλου του δανεισμού, Της αντιπαραγωγικής πολιτικής, που οδηγεί στην εθνική υποτέλεια, στην αδυναμία άσκησης αυτόνομης πολιτικής.
Απέναντι στην εθνική εξάρτηση που αποτελεί κοινό τόπο των κομμάτων που ήδη έχουν κυβέρνηση με αυτά τα αποτελέσματα, εμείς προτάσσουμε την εθνική ανεξαρτησία, τον οικονομικό πατριωτισμό, την εθνική αυτονομία, την προκοπή και τον αγώνα για την δική μας Ελλάδα.

ΕΡ: Πόσο σας προβληματίζει ότι μια παρατεταμένη ακυβερνησία στη χώρα μας μπορεί να αποδειχθεί θρυαλλίδα για την οικονομία αλλά και για τα εθνικά μας θέματα;
ΑΠ: Με προβληματίζει περισσότερο μία ισχυρή κυβέρνηση σαν αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία εκτόξευσε το δημόσιο χρέος σε δυσθεώρητα επίπεδα, εκτόξευσε το έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου δεκαπλασιάζονται άστο στα τέσσερα χρόνια που κυβερνά ανενόχλητος και ανεξέλεγκτος, με προβληματίζει το ύψος των απευθείας αναθέσεων που ξεπέρασαν τα 10 δις με πρόσχημα την πανδημία τα οποία θα κληθούν να τα πληρώσουν τα παιδιά μας, με προβληματίζουν οι 35.000 νεκροί Έλληνες της πανδημίας, με τους οποίους δεν ασχολείται κανένας, λες και η ζωή των Ελλήνων δεν έχει καμία αξία! Για όλα αυτά, ευθύνεται μία αυτοδύναμη, παντοδύναμη και ανεξέλεγκτη κυβέρνηση, που κατέστρεψε κυριολεκτικά την Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα, επέφερε την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού σε καιρό ειρήνης στην σύγχρονη ιστορία και επιμένει να μην λογοδοτεί, να μην απολογείται, ακριβώς επειδή κατάφερε να αποκτήσει μία ακλόνητη αυτοδυναμία.

ΕΡ: Που αποδίδετε το γεγονός ότι η Ελληνική Λύση και οι θέσεις του Κυριάκου Βελόπουλου κατά καιρούς δέχονται τα πυρά όλων των άλλων πολιτικών κομμάτων ειδικά όταν αυτές αφορούν θέματα όπως η ασφάλεια, η μετανάστευση ή τα ανθρώπινα δικαιώματα;
ΑΠ: Ο πραγματικός λόγος που η Ελληνική Λύση και ο πρόεδρος μας Κυριάκος Βελόπουλος δέχονται οι άλλες επιθέσεις, δεν είναι ούτε ιδεολογικός, ούτε πολιτικός. Είναι η ρητή δέσμευση μας ότι εμείς θα καταδιώξουμε τους ακαταδίωκτούς.
Με την ελληνική λύση, θα λογοδοτήσουν οι τραπεζίτες, τα ανεξέλεγκτα funds, οι ανεξέλεγκτοι της πανδημίας, την τραγωδία των Τεμπών, της εθνικής μειοδοσίας στο Αιγαίο και στην Μακεδονία.
Με την Ελληνική Λύση, θα κουρεύονται τα δάνεια των Ελλήνων δανειοληπτών, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των νοικοκυριών και θα προστατεύονται τα σπίτια τους. Αντίθετα, θα καταδιώκονται οι πάμπλουτοι «κουρεμένοι», οι ολιγάρχες, οι καζινάρχες, οι εφοπλιστές, όσοι τόλμησαν να πλουτίσουν επάνω στην καταστροφή της ελληνικής οικονομίας, την εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας.

ΕΡ: Τα χρόνια προβλήματα του κέντρου της Αθήνας όπως η αστυνόμευση και η πάταξη της ανομίας είναι απλά θέμα έλλειψη πολιτικής τόλμης  ή αποτελούν ένα πολυσύνθετο πρόβλημα;
ΑΠ: Τα προβλήματα του κέντρου της Αθήνας, είναι ξεκάθαρα απορία πολιτικών εγκλημάτων. Συνειδητών πολιτικών εγκλημάτων. Η χώρα μας δυσφημείται παγκοσμίως από την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, με την ανεξέλεγκτη παράνομη μετανάστευση, την βαριά εγκληματικότητα, την άθλια εικόνα που δεν θυμίζει πλέον σε τίποτα Ελλάδα.
Εμείς θα επιβάλουμε την επανελληνοποίηση της Αθήνας, σε όλα τα επίπεδα. Με την Ελληνική Λύση, στην Αθήνα θα κυριαρχεί το ελληνικό φως, το ελληνικό κάλλος, ο ελληνικός πολιτισμός, όπως ακριβώς η ίδια η Αθήνα είναι η κοιτίδα του ελληνικού και του παγκόσμιου πολιτισμού. Τόσο ο αθηναίος πολίτης όσο και ο επισκέπτης, θα νιώθουν ότι βρίσκονται σε μία πόλη ελληνική, ένα κόσμημα του πολιτισμού όπως πρέπει να είναι, μία πόλη με ασφάλεια, όπου τα παιδιά μας θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα σε κάθε γειτονιά, σε κάθε συνοικία. 
Πιστεύω ακράδαντα ότι με το πρόγραμμα μας για τη δημόσια ασφάλεια αλλά και τον πολιτισμό, μέσα σε λίγους μήνες, μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Και θα τα κάνουμε, εάν οι πολίτες μας δώσουν τη δύναμη, μας εμπιστευτούν και μας δώσουν μία τετραετία. Θα ξαναδούν την ελληνική ομορφιά να ανατέλλει στην πόλη που γεννήθηκε.

ΕΡ: Ποια είναι η πρόταση της «Ελληνικής Λύσης» για να κερδίσει η Αθήνα το στοίχημα της καθημερινότητας;
ΑΠ: Νόμος και τάξη παντού. Προς όφελος του έντιμου Έλληνα πολίτη, με μία αστυνομία σύγχρονη, εκπαιδευμένη, εξοπλισμένη που θα έχει τα εχέγγυα για να αντιμετωπίσει το έγκλημα σε κάθε μορφή του.
Πολιτισμός. Η Αθήνα θα γίνει πάλι ο φάρος που θα εκπέμπει την ομορφιά και την υπεροχή του ελληνικού πολιτισμού. Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε αρχιτεκτονικά αριστουργήματα που να παραπέμπουν στην κλασική Αθήνα, ακόμα και σε μικρές πόλεις του εξωτερικού, και στην ίδια την Αθήνα να βλέπουμε τερατουργήματα, δήθεν μοντέρνα αρχιτεκτονική που παραπέμπει στην Αλβανία του Χότζα, να μην βλέπουμε ούτε ένα αρχαιοελληνικό άγαλμα! 
Οικονομία: Η παρασιτική οικονομία θα παταχθεί, όπως και το λαθρεμπόριο. Κάθε επιχείρηση που θα λειτουργεί στην Αθήνα, ειδικά οι τουριστικές επιχειρήσεις, θα ενισχύονται με νόμο, ώστε να προάγουν τα ελληνικά προϊόντα και να δίνουν προστιθέμενη αξία σε ολόκληρη την ελληνική παραγωγή. Εμείς δεν θεωρούμε ότι ένα μαγαζί το οποίο πουλάει τσολιαδάκια made in China, η ένα ξενοδοχείο που σερβίρει βουτυράκια εισαγωγής, ενισχύει την ελληνική οικονομία και προάγει το μοντέλο του τουρισμού που οραματιζόμαστε.
Όλα αυτά, να είστε σίγουροι ότι θα τα αλλάξει η Ελληνική Λύση. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ