Εκτελεσαν 46χρονο παλικαρακι – Του τίναξαν τα μυαλά στον αέρα με μια σφαίρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εγκληματική ενέργεια «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία για τον 46χρονο άνδρα που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του σε χωριό του Ρεθύμνου, με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Ο 46χρονος άνδρας, ο οποίος αγνοούνταν εδώ και δύο μέρες, εντοπίστηκε από την σύζυγό του μέσα στο αυτοκίνητό του, κοντά σε ιδιοκτησία της οικογένειας, νεκρός, φέροντας τραύματα από σκάγια στο κεφάλι.

Παρελθόν στις βεντέτες

Οπως αναφέρει το Cretalive, οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για ανθρωποκτονία, ενώ παράλληλα μπαίνει στο στόχαστρο των ερευνών το γεγονός ότι η οικογένεια του θύματος είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε υποθέσεις βεντέτας.

Άνδρες της αστυνομίας έχουν αποκλείσει το σημείο και ερευνούν ενδελεχώς τον τόπο του εγκλήματος για περαιτέρω ευρήματα που ίσως «μαρτυρούν» ποιοι κρύβονται πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία του άτυχου άντρα, ενώ παράλληλα θα ερευνηθεί το ενδεχόμενο το θύμα να δεχόταν απειλές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να έστησε ενέδρα στον 46χρονο άνδρα, καθώς το θύμα έχει βληθεί, από μπροστά και διαγώνια και μάλιστα κοντά στον στάβλο της οικογένειας, όπου ο 46χρονος πήγαινε καθημερινά.

«Βαρύ» όνομα

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πρόκειται για μια οικογένεια με «βαρύ» όνομα που έχει συνδεθεί στο παρελθόν με βεντέτες, ενώ συγγενής του 46χρονου απασχόλησε τις αρχές για υποθέσεις δολοφονιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ