Φρίκη στο Ρέθυμνο: Τον δολοφόνησαν όπως και τα δύο του αδέλφια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βεντέτα δείχνουν πλέον όλα τα σενάρια πίσω από τη δολοφονία του 46χρονου στην Αρχοντική Ρεθύμνου με τις αρχές να ξεκινούν ενδελεχείς έρευνες προκειμένου να φτάσουν στον δράστη του εγκλήματος.

Για ενέδρα θανάτου κοντά στο ποιμνιοστάσιό του κάνουν λόγο τα τοπικά Μέσα της Κρήτης για τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα από τις Αρχές αν ήταν ένας ο δράστης ή πολλοί που τον πυροβόλησαν σε δύσβατο σημείο λίγο έξω από το χωριό Αρχοντική του Ρεθύμνου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας έφερε σκάγια από κυνηγετικό όπλο στο πρόσωπο και τον κορμό καθώς όπως φαίνονται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το neakriti.gr οι σφαίρες έπεσαν από την πλευρά του συνοδηγού όμως τον βρήκαν στο πρόσωπο. Ο άνδρας φέρεται να πέθανε σχεδόν αμέσως έχοντας γείρει στο κάθισμα του συνοδηγού όπου βρέθηκε μελανιασμένος.

Αναζητούνταν επί δύο 24ωρα από τη σύζυγό του που δεν είχε όμως δηλώσει επίσημη εξαφάνιση στις Αρχές. Το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε νεκρός το χρησιμοποιούσε για να πηγαινοέρχεται στο ποιμνιοστάσιό του. Λόγω του δύσβατου της περιοχής η σορός μεταφέρθηκε με αγροτικό όχημα στη νεκροφόρα που δεν μπορούσε να προσεγγίσει το σημείο.

Τα αδέρφια του είχαν δολοφονηθεί με παρόμοιο τρόπο

Να σημειωθεί ότι και άλλα δύο του αδέρφια έχουν δολοφονηθεί με παρόμοιο τρόπο και είναι ο τρίτος αδερφός που χάνεται με αυτόν τον τρόπο.

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν ο τελευταίος μιας οικογένειας που είχε ξεκληριστεί από βεντέτα που κρατούσε 16 έτη και μέτρησε 6 νεκρούς. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό αν η δολοφονία του είναι κρίκος της παλιάς βεντέτας ή συνδέεται με άλλες υποθέσεις και διαφορές του άνδρα με τρίτους.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής ενώ η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου ενεργεί την προανάκριση. Ο νεκρός είχε απασχολήσει αρκετές φορές τις Αρχές για βαριές ποινικές υποθέσεις.

Το χρονικό

Ο άνδρας βρέθηκε φέροντας τραύμα από σφαίρα κατά τις αρχικές πληροφορίες στο κεφάλι. Μέσα στο όχημα φαίνεται ότι δεν εντοπίστηκε όπλο γεγονός που αλλάζει την κατεύθυνση των ερευνών. Σε εγκληματική ενέργεια κατατείνουν ως τώρα όλα τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛΑΣ από το χωριό Αρχοντική όπου βρέθηκε νεκρός ο 46χρονος.

Οι έρευνες κινούνται πλέον στην κατεύθυνση του εντοπισμού του δράστη ή των δραστών, τις διαφορές που ενδεχομένως είχε με τρίτους ενώ ήδη εξετάζονται και άνθρωποι από το οικογενειακό του περιβάλλον καταθέτοντας όσα μπορούν να ανακαλέσουν από το παρελθόν. Στο σημείο βρισκόταν ήδη ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας και είχε μεταβεί ιατροδικαστής. Από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η σορός εικάζεται ότι έχει πεθάνει αρκετές ώρες πίσω ίσως και από την αρχή που έγινε αντιληπτό από την οικογένειά του ότι χάθηκαν τα ίχνη του. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Πηγή: neakriti.gr, creta24.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ