Ποιος ήταν ο Στηβ Κακέτσης – Ο Στηβ της Νεράιδας και της Λαίδης Άντζελας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο μεγαλύτερος ζεν πρεμιέ της μαρίνας Αλίμου, που τον ερωτεύτηκαν με πάθος οι γυναίκες και τον λάτρεψε η Αντζελα Δημητρίου, φέτος δεν θα μιλήσει για το κόκκινο χαλί των Καννών… Η είδηση του θανάτου του Στηβ Κακέτσησκόρπισε θλίψη όχι μόνο σε όσους έζησαν ξέφρενες νύχτες στα μαγαζιά του, αλλά και στους επιστήθιους φίλους του.

  • Από τον Γιάννη Αρμουτίδη

Ενας από αυτούς είναι και ο Κώστας Αναγνωστάκος, τον οποίο συναντήσαμε, με τον ίδιο να ξετυλίγει τις ομορφότερες στιγμές που έζησε με τον άρχοντα της νύχτας, τον ευγενή αλλά και σκληρό -όπου χρειαζόταν- επιχειρηματία, που δεν επέτρεπε την αδικία, αγαπούσε το προσωπικό του και πρέσβευε ότι «πρώτα αμείβονται οι εργαζόμενοι και μετά ο επιχειρηματίας που ρισκάρει»!Τέτοιας πάστας άνθρωπος ήταν ο Στηβ Κακέτσης, που το μόνο τραγούδι που χόρευε ήταν το «Είμαι αϊτός χωρίς φτερά».

kaketsis
Ο Κώστας Αναγνωστάκος με τον επιστήθιο φίλο του Στηβ Κακέτση

Προδοσίες

Ο γοητευτικός μπον βιβέρ, που λάτρεψε τη ζωή και τη ρούφηξε μέχρι την τελευταία της σταγόνα, έζησε στο πλωτό του σκάφος -που δεν αποχωριζόταν-, αλλά, δυστυχώς, βίωσε και την προδοσία, χάνοντας τη μεγαλύτερη πίστα της Αθήνας, τη Νεράιδα, που αγαπούσε όσο τη ζωή του. Αγαπήθηκε από τις γυναίκες και αγάπησε βαθιά την πρώην σύζυγό του Κατιάνα Μπαλανίκα, ζούσε μόνο για τον γιο του και λάτρεψε -σε μία θυελλώδη σχέση- τη Lady του ελληνικού τραγουδιού Αντζελα Δημητρίου.

dfdf

Ο Κώστας Αναγνωστάκος -στενός φίλος αλλά και μάνατζερ του Ντέμη Ρούσου, αλλά στενός φίλος και του Κακέτση-, μιλώντας στην «Espresso», θυμάται τις μακρινές τους βόλτες στην παραλία της Αθήνας -με την Jaguar του επιχειρηματία- και τις εξομολογήσεις του για τις δύσκολες στιγμές της ζωής του, την «καψούρα» του, αλλά και τα ομορφότερα στιγμιότυπα στις μεγάλες πίτσες.

«Από τα χέρια του πέρασαν τα μεγαλύτερα αστέρια του καλλιτεχνικού στερεώματος. Εφτιαξε σε μουσικά σχήματα επιτυχίας τη Μαρινέλλα και τον Βοσκόπουλο. Λάτρεψε τον Μητροπάνο και την Αντζελα. Στο μαγαζί του μεσουράνησαν όλοι οι μεγάλοι σταρ, με μεγαλύτερες επιτυχίες του τις συνεργασίες του με τον Πάριο και τη Μαρινέλλα.

4 1 1
Ο Κακέτσης με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Βλάσση Μπονάτσο

Του άρεσε να κάνει ατελείωτες βόλτες τη νύχτα με την Jaguar που οδηγούσα εγώ, μιλώντας συνεχώς για τον μεγάλο του έρωτα: την Αντζελα που τότε τραγουδούσε τις «Μαργαρίτες». Λάτρευε να μένει στο πλωτό του ανάκτορο, στο σκάφος του μπροστά από το Kitchen Bar και τη Νεράιδα! Δεν μπόρεσε ποτέ του να ξεπεράσει το γεγονός ότι έχασε τη Νεράιδα!

fgfg
Αγκαλιά με τον μεγάλο του έρωτα

Ηταν το όνειρό του να την αποκτήσει και τα κατάφερε, και το επόμενο όνειρό του ήταν να φτιάξει το Κitchen Βar, το οποίο έχασε επίσης. «Θα μπορούσαν να τον στηρίξουν οι φίλοι του, αλλά ο Στηβ ήταν περήφανος» μας λέει και συνεχίζει:«Δεν ζήτησε ποτέ τίποτα από κανέναν. Υπήρξε ο πιο γενναιόδωρος και ο πιο αριστοκράτης άντρας που γνώρισα στη ζωή μου. Ναι, έκανε φυλακή και στο τέλος αθωώθηκε. Στις περιπέτειές του τού στάθηκε πολύ η Κατιάνα Μπαλανίκα. Παρ’ όλα αυτά, ξετρελάθηκε, έχασε τα μυαλά του με την Αντζελα Δημητρίου κι όπου βρισκόταν εξέφραζε τη μεγάλη του αγάπη και την τρέλα του για αυτήν. Την έβρισκε απίστευτη, ήταν για εκείνον ένα θηλυκό που τον ηλέκτρισε απίστευτα. Πάντα πίστευε ότι η σχέση τους ήταν καρμική. Ηταν μπον βιβέρ. Λάτρευε τα ωραία ρούχα, τα ακριβά ρολόγια, τα όμορφα αυτοκίνητα και τις ωραίες γυναίκες, και διέθετε τη μεγαλύτερη γκαρνταρόμπα της Αθήνας! Να φανταστείτε, δεν φορούσε ποτέ κοστούμι χωρίς το αντίστοιχο μαντιλάκι! Τα τελευταία χρόνια απομακρύνθηκε από όλους. Ηταν ο πιο γαλαντόμος επιχειρηματίας της νύχτας. Ηταν ένας μεγάλος αριστοκράτης. Δεν γνωρίζαμε για την ασθένειά του. Δεν το είπε σε κανέναν. Και όταν το μάθαμε και θελήσαμε να τον δούμε, προτίμησε να μείνει μακριά. Ισως για να μη μας στενοχωρήσει. Ηταν πάντα περήφανος. Ο Στηβ Κακέτσης πέταξε. Σαν αϊτός, ελεύθερος, όπως η επίγεια ζωή του! Αυτό θέλω να βάλετε ως τον τίτλο ζωής για τον Στηβ…» μας λέει συγκινημένος.

kaketsis

Με αφορμή όσα μας εξομολογήθηκε ο Κώστας Αναγνωστάκος αξίζει να θυμήσουμε τη σπαρακτική ανάρτηση της Αντζελας Δημητρίου μόλις έγινε γνωστό οτι ο Κακέτσης έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από το εγκεφαλικό που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ: «Μαζί γράψαμε τα πιο σημαντικά κεφάλαια… Οσες σελίδες της ζωής μου κι αν γυρίσω βρίσκω πάντα εσένα… Τα ομορφότερά μου χρόνια τα πέρασα μαζί σου… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και όλα όσα δώσαμε με αγάπη, τρυφερότητα και σεβασμό ο ένας στον άλλον… Πάντα θα σε θυμάμαι, άρχοντά μου, και πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου! Καλό ταξίδι, ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ