Αδειάζει τον ψευδομάρτυρα της υπόθεσης Μπελέρη ο ίδιος του ο αδερφός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο αδερφός του ψευδομάρτυρα Arsen Rama, ο οποίος σύμφωνα με τις αλβανικές αρχές και τη δικογραφία υποτίθεται πως παγίδεψε τον Φρέντη Μπελέρη και τον Παντελή Κοκαβέση, αδειάζει τον αδερφό του μέσω βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγη ώρα. Ο Abdul Rama, ψαράς στο επάγγελμα μεταξύ άλλων αναφέρει πως ουδέποτε έχει προσφερθεί στον ίδιο και την οικογένειά του κάποιο αντάλλαγμα για για να τον ψηφίσουν τον Μπελέρη και τονίζει πως η μοναδική επαφή του αδελφού του με τον Φρέντη Μπελέρη, ήταν να του πηγαίνει ψάρια στο μαγαζί του.

Αναλυτικά τα όσα λέει στο μήνυμά του:

Εμείς είμαστε ψαράδες, είμαστε 15 χρόνια στη Χιμάρα που ψαρεύουμε οικογενειακά και είμαστε από τον Αυλώνα και τώρα ζούμε στη Χιμάρα. Δεν έχουμε καμία ιδέα για το τι έχει γίνει σχετικά με τον Μπελέρη. Όλα τα μάθαμε μέσω των ΜΜΕ. Δεν ξέρουμε ακριβώς τον ρόλο που έχει ο ύποπτος αδερφός μου σε αυτόν τον φάκελο υποκλοπής. Δεν έχω επικοινωνήσει καθόλου με τον αδερφό μου παρά μόνο την ημέρα που συνελήφθη ο Φρέντης Μπελέρης.

Στις 2 τα μεσάνυχτα η αστυνομία μας ανέκρινε οικογενειακώς. Και από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα δεν έχω επικοινωνήσει. Η οικογένεια μου κατέθεσε στην αστυνομία. Δεν είχαν καμία σχέση με αυτό το θέμα, δεν είχαν καμία σχέση ούτε επαφή με τον Φρέντη Μπελέρη, ούτε με τον Κοκαβέση. Δεν είχαν συναντηθεί ποτέ. Και δεν έχουν πάρει καθόλου χρήματα. Όχι μόνο δεν μου έχει προσφερθεί καμία αμοιβή ή διευκόλυνση, αλλά με τον Μπελέρη, με όλους εδώ στη Χιμάρα είχα συνεχόμενες επαφές. Δεν είχε συζητηθεί ποτέ αυτό το θέμα των χρημάτων, των ψήφων, των λιστών. Με τον Φρέντη Μπελέρη φιλικές σχέσεις είχαμε όλοι μας. Για εμάς είναι ένας καλός φίλος. Ο ύποπτος αδερφός μου είχε μόνο επαφές για να του πηγαίνει ψάρια στο εστιατόριο του. Κατηγορηματικά από καμία πλευρά, δεν έχουμε εμπλακεί με αυτό το θέμα, δεν μας έχει προσφερθεί, ούτε έχουμε ζητήσει, ούτε έχουμε συζητήσει με κανέναν.

himara.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ