Σάλος με το κράξιμο του Δημήτρη Ουγγαρέζου στους πολιτικούς αρχηγούς: Μόνο στο My style rocks δεν βγήκαν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλο αυτό το διάστημα οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων προσπαθούσαν να προσεγγίσουν με διάφορους τρόπους τους Έλληνες πολίτες προκειμένου να πάρουν την θετική τους ψήφους.

Έτσι λοιπόν είδαμε να χρησιμοποιούν και τα social media βγάζοντας προς τα έξω ένα πιο φιλικό προφίλ.

Για την τάση των νέων στις εκλογές, αλλά και την ιδιαίτερη προτίμηση που έδειξαν οι πολιτικοί αρχηγοί στην ψυχαγωγία μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος χθες στο Mega τονίζοντας πως: «Είναι πολύ σημαντικό να δούμε τι συμμετοχή υπάρχει και θα υπάρχει και να δούμε ποια είναι αυτή η τάση και πώς την κερδίσανε. Οι νέοι νοιάζονται γι’ αυτά που είπατε. Προσπάθησαν οι πολιτικοί αρχηγοί να κερδίσουν τους νέους από το Tik Tok, από βιντεάκια, από την ψυχαγωγία…».

«Δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν το Tik Tok. Αν τους δώσω το κινητό μου, δεν ξέρουν ποιο είναι το εικονίδιο. Γιατί δεν πάνε στο νέο να του πουν γιατί δεν πρέπει να φύγει από τη χώρα και οι ίδιοι υποτιμούν τους ανθρώπους που ζητούν την ψήφο τους. Τίμησαν πολύ τη ψυχαγωγία, τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει. Μόνο στο My style rocks δεν βγήκαν. Νιώθουν ότι υπάρχει χάσμα και προσπάθησαν να το γεφυρώσουν» είπε επίσης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ