Άδειασε τον ψευδομάρτυρα που κατηγόρησε τον Φρέντι Μπελέρη, ο ίδιος του ο αδερφός!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αδειάζει τον ψευδομάρτυρα της υπόθεσης Μπελέρη, ο ίδιος του ο αδερφός, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη του δημάρχου της Χειμάρρας, μετά από την σκευωρία της Αλβανικής κυβέρνησης σε βάρος του.

Ο αδερφός του ψευδομάρτυρα Αρσέν Ράμα, ο οποίος όπως υποστηρίζουν οι αλβανικές αρχές, «παγίδεψε» τον δήμαρχο Χειμάρρας και τον συνεργάτη του Παντελή Κοκαβέση, δημοσίευσε βίντεο στο οποίο αποκαλύπτει την αλήθεια. Όπως λέει, ο αδερφός του Αμπντούλ Ράμα, κανένας και ποτέ δεν προσέφερε χρήματα στην οικογένεια του για να ψηφίσουν τον Μπελέρη.

«Εμείς είμαστε ψαράδες, είμαστε 15 χρόνια στη Χιμάρα που ψαρεύουμε οικογενειακά και είμαστε από τον Αυλώνα και τώρα ζούμε στη Χιμάρα. Δεν έχουμε καμία ιδέα για το τι έχει γίνει σχετικά με τον Μπελέρη. Όλα τα μάθαμε μέσω των ΜΜΕ. Δεν ξέρουμε ακριβώς τον ύποπτο ρόλο που έχει ο αδερφός μου σε αυτόν τον φάκελο υποκλοπής. Δεν έχω επικοινωνήσει καθόλου με τον αδερφό μου παρά μόνο την ημέρα που συνελήφθη ο Φρέντης Μπελέρης» αναφέρει ο ίδιος στο βίντεό του σύμφωνα με το himara.gr και ξεκαθαρίζει:

«Στις 2 τα μεσάνυχτα η αστυνομία μας ανέκρινε οικογενειακώς. Και από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα δεν έχω επικοινωνήσει. Η οικογένεια μου κατέθεσε στην αστυνομία. Δεν είχαν καμία σχέση με αυτό το θέμα, δεν είχαν καμία σχέση ούτε επαφή με τον Φρέντη Μπελέρη, ούτε με τον Κοκαβέση. Δεν είχαν συναντηθεί ποτέ. Και δεν έχουν πάρει καθόλου χρήματα. Όχι μόνο δεν μου έχει προσφερθεί καμία αμοιβή ή διευκόλυνση, αλλά με τον Μπελέρη, με όλους εδώ στη Χιμάρα είχα συνεχόμενες επαφές. Δεν είχε συζητηθεί ποτέ αυτό το θέμα των χρημάτων, των ψήφων, των λιστών. Με τον Φρέντι Μπελέρη φιλικές σχέσεις είχαμε όλοι μας. Για εμάς είναι ένας καλός φίλος. Ο ύποπτος αδερφός μου είχε μόνο επαφές για να του πηγαίνει ψάρια στο εστιατόριο του. Κατηγορηματικά από καμία πλευρά, δεν έχουμε εμπλακεί με αυτό το θέμα, δεν μας έχει προσφερθεί, ούτε έχουμε ζητήσει, ούτε έχουμε συζητήσει με κανέναν».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα αναμένεται η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου των Τιράνων για την υπόθεση του δημάρχου Χειμάρρας και του συνεργάτη του μετά από τη σκευωρία της αλβανικής κυβέρνησης που έστησε γελοίο κατηγορητήριο σε βάρος του.

Την ίδια ώρα στην Αλβανία, ακόμα και πρόσωπα που υποστηρίζουν την κυβέρνηση Ράμα, κάνουν λόγο για παράνομες μεθόδους των αρχών και ενδείξεις κατασκευασμένων στοιχειών.  Ο μάρτυρας άλλωστε που χρησιμοποιήσαν οι αλβανικές αρχές, είναι γνωστός για το βαρύ ποινικό του παρελθόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ