Σάλος με την viral φωτογραφια του Ανδρουλακη να κανει δηλώσεις στις κάμερες: οταν επιστρεφεις απο γιουροβιζιον με την τριτη θεση του γράφουν απο κάτω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτα σχόλια συνοδεύουν μια συγκεκριμένη φωτογραφια του Νίκου Ανδρουλακη, τη στιγμή που κανει δηλώσεις. Οτι μοιάζει ακόμη και με τον Τεντογλου οταν βαριόταν του γράφουν.

Το «ευχαριστώ» του Παύλου Γερουλάνου για την εκλογή του

Όλους όσους βοήθησαν στην εκλογή του ως βουλευτή Α’ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ θέλησε να ευχαριστήσει ο Παύλος Γερουλάνος.

Και γι’ αυτό προχώρησε σε ανάρτηση στα προσωπικά του social media, ευχαριστώντας αρχικά τους εθελοντές, τους συνεργάτες αλλά και την οικογένειά του.

Και αμέσως μετά αναφέρθηκε στο έργο που έχει μπροστά του το ΠΑΣΟΚ:

«Το έργο που έχουμε μπροστά μας είναι μεγάλο. Η Αθήνα οφείλει να εκπροσωπηθεί επάξια. Οφείλουμε να χτίσουμε έναν προοδευτικό χώρο, αντάξιο της ιστορίας του. Αυτό, ξεκινάει με μια μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ και αύξηση στα ποσοστά του στις επερχόμενες εκλογές. Θα εργαστούμε, όλοι μαζί, ενωμένοι για αυτόν το σκοπό. Καμία και κανένας δεν περισσεύει. Όπως είπε και ο πρόεδρός μας, ο Νίκος Ανδρουλάκης, “το λαογέννητο κίνημα ξαναγίνεται πρωταγωνιστής στο πολιτικό σκηνικό της πατρίδας μας” και εμείς οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ