Εικόνες φρίκης έζησε το 8χρονο αγγελούδι: Τον βρήκαν μεσα σε μια λίμνη αίματος ενώ είδε με τα ματάκια του τον μπαμπά του να δολοφονεί την μαμά και μετά να πεθαίνει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν τη χωράει ο νους την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στη Χαλκιδική, όπου ένας οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών, σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου του, ο οποίος μάλιστα τραυματίστηκε μετά τους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι δεν είχε καλή σχέση και η 39χρονη ήθελε να πάρει διαζύγιο. Η γυναίκα του ανακοίνωσε ότι θα φύγει από το σπίτι, κάτι που ο 36χρονος δεν δεχόταν.

Το έγκλημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, όταν η 39χρονη του ανακοίνωσε ότι μαζεύει τα πράγματά της για να φύγει από το σπίτι μαζί με τα παιδιά. Τότε εκείνος, μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου της που ήταν γαντζωμένος πάνω στη μητέρα του, μέσα στο παιδικό δωμάτιο, την πυροβόλησε 4 φορές με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια αφού βγήκε από τον χώρο, έστρεψε την κάνη στον εαυτό του, δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Η 39χρονη εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος. Βρέθηκε με μια σφαίρα στην πλάτη και τρεις στο μέρος του σώματος της: στον δεξιό ώμο, στην αριστερή μασχάλη και στη δεξιά πλευρά του λαιμού.

Ο 8χρονος που είδε με τα ίδια του τα μάτια τον πατέρα του να σκοτώνει την μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί, βρέθηκε και εκείνο τραυματισμένο από θραύσματα και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πηγές του newsit, το παιδί που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, φέρει βαθύ τραύμα μεταξύ του αγκώνα και της παλάμης και εκδορές σε αρκετά σημεία του σώματός του και κρίθηκε αναγκαία η χειρουργική επέμβαση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ