Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Ποια ειναι η γοητευτική σύντροφος του Γιάννη Ραγκούση που σάρωσε σε σταυρούς και βγήκε βουλευτής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάρωσε η κομμώτρια του ΣΥΡΙΖΑ! Η Μαρίνα Κοντοτόλη εξελέγη πρώτη στα Τρίκαλα με διαφορά! Ενα συριζαίικο ζευγαράκι, λοιπόν, θα καθίσει στα έδρανα της Βουλής, κι αυτό είναι ο Γιάννης Ραγκούσης και η σύντροφός του Μαρίνα Κοντοτόλη.

Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Η ευειδής κυρία, κομμώτρια στο επάγγελμα, ιδιοκτήτρια δύο κομμωτηρίων σε Τρίκαλα και Αθήνα, ήταν -δικαίως- το βαρύ χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ στα ψηφοδέλτια του νομού Τρικάλων. Η Μαρίνα με τα «Marina’s Kontotoli hair gallery», σύντροφος εδώ και μια τετραετία τουλάχιστον του πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση, είναι το πρόσωπο για το οποίο συζητούσαν οι συριζαίοι στα Τρίκαλα, και τελικά κατάφερε και μπήκε στη Βουλή.

Η 48χρονη κομμώτρια διατηρεί πετυχημένα κομμωτήρια με μεγάλη και εκλεκτή πελατεία. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων και μητέρα δύο κοριτσιών. Μάλιστα, επειδή είχε αφήσει τις σπουδές της νωρίς, ως εργαζόμενη, αποφάσισε να επανακάμψει το 2017 και προπέρσι πήρε το πτυχίο της από τη Σχολή Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Οσοι γνωρίζουν καλά τη γοητευτική Μαρίνα λένε πως βρίσκεται στην πιο ωραία και δημιουργική φάση της ζωής της, και σε αυτό βοηθά και η στήριξη που έχει από τον Γιάννη Ραγκούση. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Στην τελευταία της μάλιστα προεκλογική ομιλία, ο Ραγκούσης ήταν ένα βήμα πίσω της σε όλα. Τελικά, ο έρωτας νίκησε, μαζί με τη Μαρίνα, που είχε δάσκαλο τον πολύπειρο πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εχω βαθιά πίστη ότι πραγματικά μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, όσο δύσκολοι κι αν φαίνονται στην αρχή. Το προσωπικό μου παράδειγμα, μέσα από τη διαδρομή μου στη ζωή και τις μεγάλες δυσκολίες που κατάφερα να ξεπεράσω, πιστεύω ότι μου επιτρέπει να σας πω ανεπιφύλακτα πως, ναι, μπορούμε να τα καταφέρουμε» δήλωνε προεκλογικά η Μαρίνα Κοντοτόλη, «η δική σας Μαρίνα», όπως υπέγραφε στα φυλλάδιά της.
Απ’ ό,τι φαίνεται, λοιπόν, «κλείδωσε» πρώτα στην καρδιά του πρώην υπουργού και ύστερα στη Βουλή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ