Συνελήφθη 30χρονος επαγγελματίας φονιας με καταγωγή απο την Αλβανια – Είχε διαπράξει πολλές δολοφονίες και είχε κανει και πολλές απόπειρες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην «φάκα» της αστυνομίας έπεσε στα Ιωάννινα ένας 30χρονος ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο επικίνδυνους και βίαιους κακοποιούς στην Αλβανία καθώς έχει συμμετάσχει σε δολοφονίες και σε απόπειρες.

Η σύλληψη του κακοποιού έγινε μετά από κινηματογραφική καταδίωξη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το βράδυ της Δευτέρας αστυνομικοί στην περιοχή της Ελεούσας έκαναν σήμα σε οδηγό οχήματος να σταματήσει. Αυτός, όμως, δεν υπάκουσε αλλά αντίθετα επιτάχυνε.

Τότε οι αστυνομικοί προχώρησαν στην καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας το όχημα έπεσε σε τρία ΙΧ, εγκλωβίστηκε σε φανάρι, χτύπησε σε κράσπεδο και έσκασε το λάστιχο με αποτέλεσμα να ανοίξουν οι αερόσακοι. Τότε, οι αστυνομικοί βρήκαν την ευκαιρία και συνέλαβαν τον οδηγό και άλλους δύο επιβάτες του οχήματος.

Στην έρευνα που έκανε η αστυνομία έβγαλε «λαβράκι» καθώς αποκαλύφθηκε πως ο συλληφθείς ήταν ο Laert Haxhiu που καταζητείται από την Αλβανική αστυνομία ως μέλος εγκληματικής ομάδας ενώ έχει κατηγορηθεί για δολοφονίες και απόπειρες δολοφονιών στην Αλβανία. Σε βάρος του, μάλιστα, είχε εκδοθεί «ερυθρά αγγελία» αναζητήσεων από την Ιντερπόλ.

Πηγές αναφέρουν πως ο οδηγός του οχήματος ήρθε από την Αθήνα να παραλάβει τον επικίνδυνο κακοποιό και ακόμη ένα άτομο από αφύλακτη διάβαση στα σύνορα. Μάλιστα είχε και αυτός απασχολήσει της αστυνομικές αρχές το 2021, όταν είχε τραυματιστεί από πυρά που είχαν ως στόχο ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Θηβών πριν δύο χρόνια!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ