61χρονος έδειρε μέχρι θανατου την ηλικιωμενη μητερα του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με μαρτυρικό τρόπο έφυγε από την ζωή μια 86χρονη άρρωστη γυναίκα στην Κοζάνη καθώς ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον 61χρονο αλκοολικό γιο της!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γιος τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και ανέφερε πως η μητέρα του, με την οποία έμεναν στο ίδιο σπίτι, ήταν αναίσθητη.

Όταν έφτασαν οι διασώστες εντόπισαν ότι η ηλικιωμένη η οποία ήταν κατάκοιτη και αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας είχε φύγει από τη ζωή.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό η οποία έφερε στο φως κάκωση θώρακος.

Η ηλικιωμένη βίωσε μια κόλαση στα χέρια του γιου της ο οποίος φέρεται να την χτύπαγε για πολύ ώρα με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα προκαλώντας της διάφορες κακώσεις σε πολλά σημεία που επέφεραν το θάνατο.

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον 61χρονο για την ανθρωποκτονία της μητέρας του και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Ο ίδιος, στις πολύωρες ανακρίσεις, φέρεται να μην παραδέχθηκε ότι σκότωσε την μητέρα του.

Πηγές αναφέρουν πως έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές και στο παρελθόν.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, υπόθεση ανθρωποκτονίας 86χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε την 22-05-2023 στην Κοζάνη, για την οποία συνελήφθη χθες (23-05-2023) απογευματινές ώρες στην Κοζάνη 61χρονος ημεδαπός, σύνοικος γιος του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα των προαναφερόμενων αστυνομικών, πρωινές ώρες της 22-05-2023, ο 61χρονος προκάλεσε πολλαπλές κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος της 86χρονης, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ