Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Ζαχάρω: Φιλοζωικό SOS για σκελετωμένο θηλυκό boxer

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την Φιλοζωική Κρεστένων «Νοιάζομαι»

Τελειωμό δεν έχουν τα περιστατικά κακοποίησης, θανάτωσης και άλλων ειδεχθών πράξεων, ανθρώπων προς τα ζώα στο νομό Ηλείας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εικόνα ενός θηλυκού, αλυσοδεμένου, boxer σε παραλία της Ζαχάρως που αντίκρισαν Αυστριακοί τουρίστες. Οι τουρίστες ενημέρωσαν την Φιλοζωική Κρεστένων «Νοιάζομαι» που με την σειρά της έκανε την παρακάτω ανάρτηση:

«Κάθε μέρα έχουμε και μια “έκπληξη”.

Κάθε,μα, κάθε μέρα θα υπάρχει ένα περιστατικό που θα μας αφήσει άφωνους κυριολεκτικά.

Πριν λίγες ώρες δεχτήκαμε τηλεφώνημα από δύο κυρίες από την Αυστρία που ήρθαν στην Ζαχάρω του Νομού Ηλείας για διακοπές.

Ακριβώς απέναντι από την παραλία της περιοχής ένα θηλυκό σκυλί ράτσας Boxer δεμένο με χοντρή αλυσίδα. Για την ακρίβεια ένα δείγμα σκυλιού καθώς το ζώο είναι κυριολεκτικά κόκκαλα και δέρμα. Όταν το σηκώσαμε για να το πάρουμε η αλυσίδα του ήταν πιο βαριά από το ίδιο το σκυλί.

box3

Καλέσαμε άμεσα την αστυνομία και αυτή τη στιγμή είμαστε στο τμήμα. Το σκυλί είναι σε άθλια κατάσταση, δεν μπορεί να σταθεί όρθιο και δεν είμαστε σίγουροι αν θα τα καταφέρει καθώς είναι ένα βήμα πριν το κώμα. Είμαστε στον δρόμο για τον κτηνίατρο και θα σας ενημερώσουμε.

Αυτό που αναρωτιόμαστε… τόσος κόσμος, τόσοι άνθρωποι περνάνε καθημερινά από το συγκεκριμένο σημείο…Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε, κανένας δεν ρώτησε, κανένας δεν απόρησε. Μόνο δύο κυρίες που ήρθαν από την Αυστρία για να “απολαύσουν” τις ομορφιές του τόπου μας!!!

Αυτός είναι ο τόπος μας, αυτός είναι ο πολιτισμός μας, αυτοί είμαστε!!

box2

Η σκυλίτσα θα χρειαστεί νοσηλεία. Τα έξοδά μας είναι τεράστια. Ακόμη και 1€ για μας είναι πολύτιμο για να μπορέσουμε να καλύψουμε τα έξοδά της.

Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε τους σκοπούς του Συλλόγου μας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό μας στην Τράπεζα Πειραιώς:

5531-093883-962 EUR

ΙΒΑΝ GR77 0172 5310 0055 3109 3883 962

Δικαιούχος: 14845561 Φιλοζωικός Σύλλογος Kρεστένων Νοιάζομαι

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.»

iliaenimerosi.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ