Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Σάλος με εν δυνάμει βουλευτή που ειναι και μάρτυρας υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιριγκου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο γνωστός πατρινός φυσικοθεραπευτής, Σπύρος Τσιρώνης, είναι ένας εκ των μαρτύρων υπεράσπισης της κατηγορούμενης για τη δολοφονία των τριών κοριτσιών της, Ρούλας Πισπιρίγκου, στη δίκη που εξελίσσεται στην Αθήνα.

Δίκη Πισπιρίγκου: Εν δυνάμει βουλευτής… μάρτυρας υπεράσπισης της 34χρονης μητέρας

O φυσιοθεραπευτής Σπύρος Τσιρώνης

Ο κ. Τσιρώνης έχει κληθεί να καταθέσει γιατί ήταν ο φυσικοθεραπευτής της Τζωρτζίνας.Εγινε όμως γνωστός και στην περίοδο της πανδημίας, αφού ήταν από τους πρωταγωνιστές του «αντιεμβολιαστικού» κινήματος, ενώ συμμετείχε σε συγκεντρώσεις «αντιμεβολιαστών» και υγειονομικών σε αναστολή, τόσο στην 6η Υυγειονομική Περιφέρεια, όσο και στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» όπου εργάζεται.

ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», στην πολύκροτη δίκη θα κληθούν να καταθέσουν υπέρ της Ρούλας Πισπιρίγκου οι: Δήμητρα Πισπιρίγκου (αδελφή), Ελένη Λεγάτου (μητέρα), ο πατριός της, ο θείος της Φώτης Δούβρης (φυσικοθεραπευτής), Σπύρος Τσιρώνης (φυσικοθεραπευτής), Χρήστος Κραβαρίτης (ιατροδικαστής) Γεώργιος Σεδεράς (ειδικών γνώσεων) Αριστείδης Τσατσάκης (τοξικολόγος), Ιωάννης Αϊβατίδης (ιατροδικαστής), Ανδρέας Καραμέρης (παθολογοανατόμος) και Ουρανία Δημακοπούλου (ιατροδικαστής).

pelop.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ