Τα στελέχη του ΣυΡιζΑ, πελάτες στην αρένα των ΜΜΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα τα ΜΜΕ έντυπα και εικόνας, το πιό συχνό θέμα που τους απασχολεί είναι η κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του Σύριζα! Πουλάει.

Θεμιτόν, όμως και οι άνθρωποι της δεύτερης, ακόμα, σε ισχύ παράταξης, αντί να συσκεφθούν και να συναποφασίσουν, με συνεχείς υποχωρήσεις, έναντι αλλήλους, και να καταλήξουν, ως έχουν υποχρέωση απέναντι του λαού, τροφοδοτούν καί με παρουσία ή και λόγο ή και τα δύο μαζι σε συνεντεύξεις τους,την συντήρηση του κλίματος, χωρίς κανένας εξ αυτών να αντιλαμβάνεται ότι στην Ελλάδα διανύεται, ακόμα, προεκλογική περίοδος (το Ελληνικό χρόνιο νόσημα) το μόνο που χρειάζεται είναι το να μη συμβαίνει…αυτό που συμβαίνει.

Και δυστυχώς, και ως εκ τούτου, αντί αυτή η …ατμόσφαιρα στη παράταξη να εκτονώνεται, αντίθέτως ..συμπιέζεται, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο καθένας έχει τα σχέδια του. Αυτό λοιπόν που θάπρεπε να είχε πράξει ο Τσίπρας πριν περίπου 4 χρόνια, καλείται να πράξει πότε ; Σήμερα, που δεν μπορεί ούτε την τρίτη….και φαρμακερή (συντριβή) να αποφύγει, αφού θα είναι αφελής όποιος πει ότι στις επόμενες εκλογές θα αυξηθούν τα πρόσφατα ποσοστά της παράταξης. Έτσι επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει πως πιο εύκολο είναι να ανέβεις, από το να μείνεις εκεί που ανέβηκες. Δυστυχώς για τον Τσίπρα, ψεύτικα ήσαν τα μηνύματα, ή δεν τα κατάλαβε καλά, διότι και καλπονοθεία να υπήρξε, αν υπήρξε, δεν επουλώνεται, τώρα, που κανένα «αναγκαίο κακό» δεν του προσφέρεται, και χρειάζεται πολλά. Πάρα πολλά. Τέλος όσο αφορά το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών…θα το δούμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ