Χαμός με τον Χάρη Ρώμα που επιτέθηκε στην Ποπη Τσαπανίδου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον», ήταν καλεσμένος ο γνωστός ηθοποιός και υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου, Χάρης Ρώμας. Και προχώρησε σε επίθεση στην Πόπη Τσαπανίδου, για το αποτέλεσμα των εκλογών, κατηγορώντας την για αλαζονεία.

«Από τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία έκανε αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία στις εκλογές και προσωπική επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη – δε μπορεί να το αρνηθεί κανείς, μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα – αμέσως ξεκίνησε μία μικροψυχία σε σχέση με το εάν θα πρέπει να χαρούν οι νικητές», σχολίασε ο Χάρης Ρώμας.

Και συνέχισε λέγοντας: «Έλεγαν αμέσως ως αντίλογο ότι βλέπουν αλαζονεία. Για την περίπτωση του κυρίου Γεωργιάδη, όλοι ξέρουμε ότι η διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης χρειάζεται να είναι συναινετική, πρέπει να γίνουν εκ νέου εκλογές. Δεν είναι χαζός ο κύριος Γεωργιάδης, ήθελε να πανηγυρίσει. Από το σημείο αυτό μέχρι να φορτώνεται όλη η Νέα Δημοκρατία αλαζονεία είναι άτοπο. Για την κυρία Πόπη Τσαπανίδου να πω ότι αλαζονεία είναι η δήλωσή της πριν από τις εκλογές ότι, εάν χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει πέσει ο κόσμος θύμα της προπαγάνδας της Νέας Δημοκρατίας».

Για να καταλήξει: «Είναι όλα καταγεγραμμένα, τα παίζουν ξανά και ξανά. Και απάντησε η Πόπη Τσαπανίδου ότι: “ναι, με τόσο καλό πρόγραμμα που έχουμε, θα είναι θύμα προπαγάνδας”. Άρα εκ των υστέρων το 41% των πολιτών πέφτει θύμα προπαγάνδας και δεν έχει το μυαλό να καταλάβει τι ψηφίζει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ