Με ”ελληνικά κόλπα” ο Κιλιτσντάρογλου στην Τουρκια: Υπόσχεται πως θα σβήσει τα χρέη πιστωτικών καρτών!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα «μεγάλα μέσα» επιστράτευσε στην Τουρκία ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, μήπως και αντιστρέψει το κλίμα μετά την ήττα του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών.

Έτσι για να νικήσει τον Ταγίπ Ερντογάν, έστειλε μαζικά SMS στους ψηφοφόρους, γράφοντας ότι «το κρατικό ταμείο θα αναλάβει τα χρέη σας από τις πιστωτικές κάρτες από τις τράπεζες. Οι τόκοι για το χρέος της πιστωτικής σας κάρτας θα διαγραφούν πλήρως».

918AA830 510B 4DAD 94D0 F51DFC260646

Ολόκληρο το μήνυμα του Κιλιτσντάρογλου ανέφερε:

«Αγαπητέ πολίτη, γνωρίζω ότι προσπαθείς να ενισχύσεις το σπίτι σου με χρέη και κονιάματα. Μόλις έρθω στην εξουσία, θα παράγω μια οριστική λύση για τα χρέη των προσωπικών σου πιστωτικών καρτών. Το ταμείο του κράτους μας θα αναλάβει τα χρέη των πιστωτικών καρτών σου που συσσωρεύτηκαν λόγω της οικονομικής ύφεσης που προκάλεσε ο Ερντογάν από τις τράπεζες.

Οι τόκοι για το χρέος της πιστωτικής σας κάρτας θα διαγραφούν πλήρως και το κεφάλαιο θα καταβληθεί σε 36 μηνιαίες δόσεις. Έτσι, εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας θα απαλλαγούν από αυτό το βάρος, θα αναπνεύσουν με ανακούφιση και τα σπίτια δεν θα καταστραφούν εξαιτίας του βάλτου του χρέους.

Θυμηθείτε, οι εκλογές της 28ης Μαΐου είναι ένα δημοψήφισμα για το αν θα απαλλαγούμε από αυτά τα βαριά χρέη ή θα εγκλωβιστούμε στο χρέος!

Όσοι αγαπούν την πατρίδα τους πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες».

Μετά το SMS αναλυτές στην Τουρκία σχολίασαν πως με τέτοιες υποσχέσεις, θα φέρει το ΔΝΤ στη χώρα πιο γρήγορα από τον Ερντογάν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ