Νεα καταγγελία για εκφοβισμό ανηλίκου σε σχολειο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η δημοσιοποίηση από τον πατέρα μιας 7χρονης για το bullyingπου βίωσε στο δημοτικό σχολείο που φοιτά στο Νέο Ηράκλειο, καθώς βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες.

Τώρα μια νέα καταγγελία για εκφοβισμό έρχεται στο φως από γονέα ενός ακόμη 7χρονου μαθητή που φοιτά στο ίδιο σχολείο!

Όπως λέει η μητέρα το παιδί της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άλλους μαθητές. Το περιστατικό, σύμφωνα με το protothema.gr, έγινε χθες, Πέμπτη το πρωί.

Μάλιστα, όπως καταγγέλει ο ανήλικος έχει πέσει επίσης θύμα bullying αρκετές φορές. Σε μια περίπτωση το παιδί εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα του ότι κάποια παιδιά τον χτυπούσαν και τον πόνεσε πολύ το χέρι. Ο μικρός πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και οι γονείς προχώρησαν σε καταγγελία.

Η μητέρα σοκάρει με την περιγραφή που δίνει για το περιστατικό που βίωσε ο γιος της. Ως δράστες «δείχνει» μια ομάδα παιδιών που πηγαίνουν στην ίδια τάξη με την 7χρονη που έδεσαν.

«Μια ομάδα παιδιών, εν ολίγοις, στη μέση του προαυλίου, κατά τη διάρκεια του ολοήμερου, τον κρατούσαν οι μισοί και οι άλλοι μισοί τον βάραγαν.

Τον κρατούσαν από το λαιμό και του έδιναν μπουνιές στο χέρι, στην παλάμη του πάνω στο σίδερο.

Από όσο γνωρίζω είναι παιδιά συγκεκριμένα από την τάξη που πηγαίνει το κορίτσι που έδεσαν».

Αξίζει να αναφερθεί πως η καταγγελία της 7χρονης βρίσκεται υπό διερεύνηση από την Ελληνική Αστυνομία καθώς η ανήλικη φέρεται να άλλαξε την αρχική της κατάθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ