Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2023

Πλήθος συμφορών χτύπησε τους δημοσιογράφους που συμμετείχαν στο Debate με τον Μητσοτακη και τους υπόλοιπους αρχηγούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Μάρα Ζαχαρέα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό Μεσημεράκι” και στη μίνι συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε και στο debate των πολιτικών αρχηγών στο οποίο συμμετείχε και η ίδια μαζί με άλλους πέντε δημοσιογράφους.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR αποκάλυψε όλα τα ευτράπελα που συνέβησαν την ημέρα της διεξαγωγής του debate καθώς οι περισσότεροι από τους δημοσιογράφους είχαν ένα πρόβλημα με την υγεία τους. Οι μόνοι που τη γλίτωσαν ήταν ο Αντώνης Σρόιτερ και ο Παναγιώτης Στάθης που ήρθαν κι έφυγαν αλώβητοι.

“Αυτό το οποίο δεν έμαθε κανείς για αυτό το debate και θα σου πω τώρα, είναι ότι πάθαμε όλοι οι δημοσιογράφοι, οι περισσότεροι μάλλον όχι όλοι νομίζω μόνο ο Παναγιώτης Στάθης και ο Αντώνης Σρόιτερ την γλίτωσαν, από μια καταστροφή” είπε αρχικά η Μάρα Ζαχαρέα.

“Εγώ έπαθα χαλάζιο στο μάτι από μόλυνση, από το eyeliner και για αυτό βγήκα άβαφη. Η Ράνια Τζίμα έπαθε ίωση δεν έβγαινε η φωνή, είχε κάνει δύο κορτιζόνες και για αυτό μίλαγε έτσι. Η Σία Κοσιώνη είχε πάθει ψύξη δεν μπορούσε να στρίψει από την μια πλευρά. Και εκεί που είχαμε μαζευτεί και λέγαμε εμείς οι γυναίκες “πω πω μου έχει συμβεί αυτό, πω πω μου έχει συμβεί το άλλο”, πετάγεται και ο Γιώργος Παπαδάκης και λέει τι να σας πω εγώ έπεσα στην σκάλα και είχε μελανιάσει. Μου λέει ο Κουβαράς που είχε πάρα πολύ χιούμορ αν θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο στούντιο” κατέληξε η ανκοργούμαν του STAR.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ