Μόλις 2,5 ετων αγγελούδι, πνίγηκε σε πισίνα στην Κεφαλονιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον πνιγμό ενός παιδιού μόλις 2.5 ετών σε πισίνα σπιτιού στην Κεφαλονιά.

Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας ήταν αυτός που εντόπισε το παιδί, το ανέσυρε και το μετέφερε στο νοσοκομείο Αργοστολίου. Η μητέρα του είδε το παιδί να πνίγεται αλλά δεν μπορούσε να το βοηθήσει καθώς δεν ξέρει να κολυμπάει. Το μόνο που έκανε ήτα να φωνάζει «βοήθεια».

Το τραγικό είναι ότι όταν ο πατέρας εντόπισε το παιδί ήταν ήδη νεκρό περίπου 5 λεπτά!

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Star επί μία ώρα οι γιατροί στο νοσοκομείο της Κεφαλονιάς είχαν πέσει πάνω από τον μικρό και προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως δεν τα κατάφεραν.

Ο διοικητής νοσοκομείου Κεφαλονιάς Δημήτρης Μαρτίνης μιλώντας στην τηλεόραση του Star είπε:

«Με ψυχραιμία αντιμετώπισαν οι περισσότεροι από τους γιατρούς το περιστατικό. Ήμουν και εγώ παρών σε όλη τη διάρκεια αυτή αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση».

Σχετικά με το αν οι γονείς είπαν κάτι ανέφερε:

«Τι να τους ρωτήσουμε ήταν εκτός … ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση, έκλαιγαν και φώναζαν. Οι άνθρωποι περίμεναν έξω ενώ γινόντουσαν όλες αυτές οι προσπάθειες , ήταν έξω και περίμεναν. Μετά όταν τους είπαμε να το δουν η αντίδρασή τους ήταν τραγική».

Οι γονείς του παιδιού, έχουν συλληφθεί για παραμέληση ανηλίκου και θα παρουσιαστούν στον Εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ