Έβαλε μπουρλότο στο Πασοκ ο Ανδρουλακης με την απόφαση του για τον Χάρη Καστανιδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η θύελλα που ξεσηκώθηκε από το πουθενά στο ΠΑΣΟΚ μετά την απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη να κρατήσει ως αρχηγός την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης, πετώντας εκτός τον πρώτο σε σταυρούς Χάρη Καστανίδη, είναι πολύ μεγάλη και απειλεί να σαρώσει το Κίνημα, το οποίο έτσι κι αλλιώς βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» λόγω των σεναρίων και των φημών περί συμπόρευσης με τη Νέα Δημοκρατία μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου (αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία).

Σφοδρή είναι η ενόχληση τόσο του ίδιου του Χάρη Καστανίδη, ο οποίος αιφνιδίως ενημερώθηκε χθες αργά το απόγευμα ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ τον «πετά» εκτός, όσο και άλλων στελεχών, τα οποία κάνουν λόγο για αχρείαστη ένταση τη χειρότερη στιγμή.

Οι έντονες αντιδράσεις και η πληροφορία από το περιβάλλον του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ ότι ετοιμάζει δήλωση σήμερα για τα όσα συνέβησαν, έχουν προκαλέσει πανικό στον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος με κάθε τρόπο προσπαθεί από χθες το βράδυ να… μαζέψει τα χάλια που δημιούργησε.

Από τη Χαριλάου Τρικούπη άρχισε να διαρρέεται ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν θα πάρει την έδρα στην Θεσσαλονίκη στις επόμενες εκλογές, αλλά πλέον δεν τον πιστεύει κανένας!

Ήδη από το πρωί έχουν πάρει «φωτιά» τα τηλέφωνα, με το επιτελείο του κ.Ανδρουλάκη να διαβεβαιώνει σχετικά… όποιους βρίσκει, είτε δημοσιογράφους, είτε άλλους, αρκεί να περάσει το νέο του αφήγημα ότι τάχα δεν θα πάρει την έδρα στις 25 Ιουνίου.

Η ζημιά, ωστόσο, φαίνεται ότι έχει ήδη γίνει, ή μάλλον, την έχει κάνει ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ