32χρονο παλικαρι σκοτώθηκε απο ηλεκτροπληξία ενώ εργαζόταν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ, παγωμάρα και οδύνη είναι τα όσα επικρατούν τις τελευταίες ώρες στο Καρπενήσι, με το άκουσμα της είδησης του θανάτου ενός 32χρονου, ο οποίος εργαζόταν σε πολύ γνωστή οικογενειακή επιχείρηση εμπορίου ξυλείας στην πόλη και είχε πάει το πρωί στη Μονή Προυσού για δουλειά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αδικοχαμένος Χρήστος Τ.κατά τη διάρκεια ανέλκυσης με γερανό, προσπάθησε να σηκώσει μια παλέτα, αλλά κόπηκε το συρματόσχοινο και ο γερανός ακούμπησε σε ηλεκτροφόρο καλώδιο.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να «χτυπηθεί» ο άτυχος νέος από ρεύμα υψηλής τάσης και να πεθάνει ακαριαία. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ και την μεταφορά του στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, δεν μπορούσε να γίνει τίποτα και απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Χρήστος είχε χορέψει τον «χορό του Ησαΐα» με την αγαπημένη του πέρυσι το καλοκαίρι (2022) και μόλις πρόσφατα, πριν λίγες ημέρες, το ζευγάρι είχε καλωσορίσει και το πρώτο του μωράκι. Δυστυχώς όμως, θα μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα του…

Για το τραγικό γεγονός εξέδωσε ανακοίνωση και ο Δήμος Καρπενησίου, γνωστοποιώντας ότι μια προγραμματισμένη συναυλία για την Κυριακή 28 Μαΐου στη κεντρική πλατεία, αναβάλλεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ