Και όμως, ο Κώστας Μπακογιάννης άφησε άφωνους τους Ρώσους φαρσέρ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τρομερό δίδυμο των Ρώσων φαρσέρ έχει καταφέρει να παγιδεύσει κορυφαίους πολιτικούς σε ολόκληρο τον κόσμο! Το χειρότερο; Έχει αποσπάσει ομολογίες, που έγιναν όπλο ακόμα και στον επικοινωνιακό μηχανισμό του Κρεμλίνου.

Οι γνωστοί Ρώσοι φαρσέρ που υποδύονται πολιτικούς και κάνουν βιντεοκλήσεις/συνεντεύξεις εντός κι εκτός Ρωσίας, αναζήτησαν το επόμενο θύμα τους στο πρόσωπο του δήμαρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, προσποιούμενοι -ένας εξ αυτών- ότι είναι ο δήμαρχος Βαρσοβίας. Εκεί λοιπόν, ο Κώστας Μπακογιάννης εξέπληξε ευχάριστα καθώς όχι μόνο δεν έκανε κάποια γκάφα, αλλά επέδειξε ισχυρό πολιτικό ένστικτο, αλλά και γνώσεις περί εξοπλιστικών και άλλων θεμάτων που οπωσδήποτε δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του.

Δεν είχε μάλιστα κανένα απολύτως πρόβλημα, παρότι πίστευε ότι μιλούσε με έναν ορκισμένο σύμμαχο της Ουκρανίας και πολέμιο της Ρωσίας, να ξεκαθαρίσει ότι η ελληνική κοινωνία έχει κουραστεί και αντιδρά στην άνευ όρων στήριξη της Ουκρανίας. Εκπληκτική και η απάντηση που έδωσε για το ενδεχόμενο μεταφοράς των S – 300 στην Ουκρανία! Πρέπει να είναι ο πρώτος πολιτικός, που η ρωσική φάρσα όχι μόνο δεν τον εξευτέλισε, αλλά αντίθετα τον αναβάθμισε και αυτό οφείλουμε να του το πιστόσουμε παρά την σκληρή κριτική που το έχουμε ασκήσει. 

Στο βίντεο που ανέβηκε χθες, ακούγονται να ρωτούν τον κ.Μπακογιάννη σχετικά με τους φόβους των Ελλήνων πολιτών για τον ερχόμενο χειμώνα, αλλά και τη δημόσια δυσαρέσκεια που υπάρχει για τις ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης η οποία προμηθεύει με όπλα την Ουκρανία.

Μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αθηναίων απάντησε ότι πιστεύει πως ο επόμενος χειμώνας θα είναι πιο δύσκολος, ενώ αναφορικά με την Ουκρανία, σχολίασε ότι η ελληνική κοινωνία δεν είναι πλέον «ενθουσιασμένη» σχετικά με το θέμα, δείχνει «κούραση».

Έκανε μάλιστα και αναφορά στους S-300 (σ.σ. τους οποίους επιθυμούν διακαώς οι Ουκρανοί και πολύ θα ήθελαν και οι Αμερικανοί να τους στείλουμε), λέγοντας πως η Ρωσία (σ.σ. ως κατασκευάστρια) θα πρέπει υπογράψει επίσης για να τους στείλουμε κάπου και πως η Ελλάδα ψάχνει εναλλακτικές.

Προς το τέλος της συνομιλίας, οι Ρώσοι φαρσέρ, ως δήμαρχος Πολωνίας, άρχισαν να ρωτούν αστειευόμενοι αν έχει η Ελλάδα να στείλει ξύλα για τζάκι στη Βαρσοβία και κάπου εκεί, ο κ.Μπακογιάννης προβληματίστηκε και προφανώς κατάλαβε το τι έχει συμβεί και η συνομιλία ολοκληρώθηκε.

Δείτε το βίντεο εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ