Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Θεσσαλονίκη – Επιτέθηκαν σε ανήλικους γιατί φορούσαν φανέλα του Αρη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καθημερινό φαινόμενο τείνουν να γίνουν τα επεισόδια οπαδικής βίας. Αυτή τη φορά δέκα άτομα επιτέθηκαν σε ομάδα ανηλίκων, επειδή ένας από αυτούς φορούσε μπλούζα του Άρη, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 11 το βράδυ όταν οι δράστες προσέγγισαν επιθετικά την παρέα των ανήλικων, που βρισκόταν σε πάρκο του Πανοράματος καθώς είχαν αντιληφθεί ότι ένας από τους ανήλικους φορούσε μπλούζα με διακριτικά του Άρη.

Η παρέα των ανηλίκων, που αποτελούνταν από περίπου 8 άτομα, άρχισε να τρέχει προς διαφορετικές κατευθύνσεις προκειμένου να γλιτώσει από το μένος των δραστών.

Παρόλα αυτά, οι δράστες εντόπισαν έναν 15χρονο από την παρέα, του έβγαλαν τη ζακέτα και είδαν ότι φορούσε μπλούζα του Άρη. Τότε, ένας εκ των δραστών, ηλικίας περίπου 30 ετών, άρπαξε τη ζακέτα και έσκισε τη μπλούζα του ανήλικου.

Στη συνέχεια βρήκαν στην περιοχή ακόμα έναν νεαρό από την παρέα των ανήλικων, ήταν αυτός που τράβηξε αρχικά την προσοχή τους επειδή φορούσε μπλούζα του Άρη, τον οποίο ακινητοποίησαν και χτύπησαν, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, έπειτα από σχετική καταγγελία μητέρας ενός εκ των ανήλικων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ