Πλημμύρισε το αεροδρόμιο της Ρόδου: Αντιμέτωποι με… σφουγγαρίστρες και κουβάδες οι επισκέπτες του αεροδρομίου ενός νησιού που θεωρείται ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τριτοκοσμικές εικόνες στο αεροδρόμιο της Ρόδου, ένα από τα πλέον πολυσύχναστα της χώρας, ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο, καθώς, λόγω της νεροποντής που προηγήθηκε, πλημμύρισε ο τόπος! Φαίνεται ότι οι κρατικές αμαρτίες είναι τόσο βαθιές που ακόμα και η ιδιωτικοποίηση θα χρειαστεί χρόνια μέχρι να τις διορθώσει…

Συγκεκριμένα, όπως κατέγραψαν με τα κινητά τους επισκέπτες, το δάπεδο στον διεθνή αερολιμένα Ρόδου «Διαγόρας» γέμισε νερά, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να σπεύδουν να τοποθετήσουν… κουβάδες, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μην κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα των τουριστών, οι οποίοι παρακολουθούσαν έκπληκτοι το θέαμα.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, η απαράδεκτη αυτή κατάσταση, που δεν συνάδει με αεροδρόμιο σύγχρονων -υποτίθεται- προδιαγραφών ενός νησιού που θεωρείται ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού, οφείλεται σε κακοτεχνία από την εποχή της κατασκευής που φέρεται να υπάρχει σε σημείο του δευτέρου ορόφου, στην αίθουσα των αναχωρήσεων, στο καινούργιο κτίριο. Μάλιστα, όπως αναφέρει η rodiaki.gr, το συγκεκριμένο απαράδεκτο σκηνικό επαναλαμβάνεται κάθε φορά που το νησί πλήττεται από καταιγίδες.

Ίδια και χειρότερη η κατάσταση και έξω από το αεροδρόμιο, όπου ο δρόμος μετετράπη σε… ποτάμι, δημιουργώντας ένα άνευ προηγουμένου κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Η βροχή προκάλεσε προβλήματα και σε δεκάδες υπαίθριες τουριστικές επιχειρήσεις και καταστήματα σε Λίνδο, Φαληράκι, Ιαλυσό και άλλες περιοχές, όπου οι ιδιοκτήτες τους αναγκάστηκαν να περιμένουν να σταματήσει η βροχή, για να συνεχίσουν να δέχονται πελάτες.

*πηγή βίντεο: rodiaki.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ