Μόλις 37 χρόνων παλικαρι, ποδοσφαιριστής, κατερρευσε μετά τον αγώνα και έφυγε αιφνιδίως απο τη ζωη – Εμφραγμα είπαν οι γιατροι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλος ένας αιφνίδιος θανατος με τον 37χρονο τερματοφύλακα Βαγγέλη Μπαρμπέρη να φεύγει από τη ζωή με έμφραγμα μυοκαρδίου, λίγες ώρες μετά από αγώνα ποδοσφαίρου, στις τοπικές κατηγορίες.

Ο 37χρονος Μπαρμπέρης, αγωνίστηκε στην αναμέτρηση του ΑΣ Χωστίων με το Δίστομο και ήταν καθοριστικός στη νίκη της ομάδας του με 2-1. Στη συνέχεια όμως έφυγε για να επιστρέψει στην οικογένειά του και φέρεται να πέθανε στο δρόμο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το απόγευμα της ίδιας μέρας πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας του, μετά από καταπληκτική εμφάνιση κόντρα στο Δίστομο, αλλά λίγο αργότερα η καρδιά του δεν άντεξε. Ο Βαγγέλης ταξίδεψε μέχρι το Κυριάκι για να πάρει την οικογένειά του και επιστρέφοντας στη Λιβαδειά, κοντά στον Ελικώνα (Ζερίκι), έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, αλλά ήταν άσφυγμος, άπνοος και με πλήρη κατάργηση των αντανακλαστικών του εγκεφαλικού στελέχους. Οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ότι ο Βαγγέλης έπαθε έμφραγμα μυοκαρδίου, περιμένοντας βέβαια την ιατροδικαστική εξέταση που θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η ομάδα του Α.Σ. Χωστίων θρηνεί για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, αφού το εν λόγω παιχνίδι με το Δίστομο, ήταν αφιερωμένο σε έναν άλλο ποδοσφαιριστή της ομάδας, ο οποίος και έχασε το παιδί του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ