Σάλος στην Κάρπαθο: Τηγάνισαν ζωντανά ψάρια σε ταβέρνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλος έχει προκληθεί στην Κάρπαθο μετά από καταγγελία που έγινε από πολίτη σύμφωνα με την οποία σε πολύ γνωστή και κυριλάτη ταβέρνα τηγάνισαν ζωντανά ψάρια!

Η συγκεκριμένη ενέργεια η οποία θεωρείται θανάτωση ζώου αποτυπώνεται γλαφυρά σε βίντεο που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας που είναι ιδιαίτερα σκληρό και έχει λάβει πολλαπλά αρνητικά σχόλια.

Μάλιστα, μια γυναίκα που συμμετέχει στο βίντεο ακούγεται να λέει: «Δεν αλευρώνεται απλά μόνο του, τηγανίζεται και μόνο του».

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι υπεύθυνοι της ταβέρνας ρίχνουν τα ψάρια στο αλεύρι ενώ εκείνα φαίνεται πως είναι ζωντανά και στη συνέχεια τα τοποθετούν στο καυτό λάδι με εκείνα να σπαρταρούν!

Μετά το βίντεο έγινε καταγγελία και έχει σχηματιστεί δικογραφία αν και έχει παρέλθει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Την υπόθεση ανέδειξαν και φιλοζωικές οργανώσεις όπως η «Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι».

Μεταξύ άλλων σε ανάρτηση που έκαναν στο διαδίκτυο γράφουν μεταξύ άλλων:

«Έγινε καταγγελία από πολίτη στο ΑΤ Καρπάθου, το οποίο παραξενεμένο ρωτούσε που υπάγεται αυτή η περίπτωση. Εξηγήσαμε που υπάγεται (έλεος όμως) και ενημερώσαμε ότι πρόκειται για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ , βασανιστική θανάτωση ζώου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ