Τον «σάπισαν» στο ξύλο επειδή τούς έκανε παρατήρηση που μπήκαν ανάποδα σε μονόδρομο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον μπελά του βρήκε ένας 36χρονος στην Ελευσίνα, καθώς η απόφασή του να διαπληκτιστεί με παρέα που μπήκε ανάποδα σε μονόδρομο, είχε ως αποτέλεσμα να πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού και να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ του STAR, ο άτυχος νεαρός αυτή τη στιγμή δίνει μάχη για τη ζωή του με αιμάτωμα στο κεφάλι, με την οικογένειά του να κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το περιστατικό να δώσει στοιχεία.

Ολα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο 36χρονος, γυρνώντας να πάρει το αμάξι του από το σημείο όπου είχε παρκάρει, φέρεται να διαπληκτίστηκε έντονα με άτομα που ήταν σε όχημα, το οποίο μπήκε ανάποδα σε μονόδρομο. «Διαπληκτίστηκε με κάποιους που πήγαιναν ανάποδα. Απ’ ότι μου είπαν οι γιατροί, τα χτυπήματα είναι είτε από βαρύ αντικείμενο ή είναι χτυπήματα επαγγελματικά. Ήταν πολύ αγαπητός ο αδελφός μου, έχουμε τρελαθεί όλοι». δήλωσε ο αδελφός του.

Ο διαπληκτισμός τους πήρε γρήγορα άσχημη τροπή, με τον νεαρό να σωριάζεται στο έδαφος αιμόφυρτος, και τους δράστες να τρέπονται σε φυγή. Πλέον, η οικογένεια του θύματος κάνει έκκληση στους κατοίκους της Ελευσίνας για το εάν είδαν κάτι ή αν υπάρχει υλικό από κάμερες, να το προσκομίσουν στις Αρχές, προκειμένου να βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών

ΔΗΜΟΦΙΛΗ