Σε τι κοινωνία ζούμε; 33χρονη άσπλαχνη μανα παράτησε για μέρες μόνα τους στο σπίτι τρία μικρά παιδιά – Το ένα τετραπληγικό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλο ένα πρωτοφανές σκηνικό έλαβε χώρα στην Κρήτη, με μία νεαρή μητέρα να εγκαταλείπει για ημέρες τα ανήλικα παιδιά της, μόλις 5,7 και 9 ετών, ολομόναχα στο σπίτι τους! Το σοκαριστικό της ιστορίας δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και ότι το ένα από τα τρία παιδιά είναι τετραπληγικό!

Η 33χρονη άφησε τα τρία μικρά παιδιά της, το ένα παραπληγικό, ολομόναχα στο σπίτι για δύο ολόκληρες ημέρες, μέχρι που την εντόπισαν αστυνομικοί και την συνέλαβαν για έκθεση. Μάλιστα, η ίδια υποστήριξε ότι τα παιδιά ήταν σε θέση να φροντίσουν τον εαυτό τους. Πρόκειται για δύο αγόρια και ένα κορίτσι, ηλικίας 5,7 και 9 ετών. Το ένα παιδί, όπως προαναφέρθηκε, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα και έτσι ήταν τα άλλα δύο αδερφάκια που έπρεπε να κοιτάξουν και τον εαυτό τους και αυτό. Φέρεται μάλιστα να υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες από τη γειτονιά που αναφέρουν ότι στην προσπάθεια τους να μαγειρέψουν, τα παιδιά κόντεψαν να βάλουν, άθελα τους φυσικά, φωτιά στο σπίτι. Την οικογένεια επισκέφθηκαν κοινωνικοί λειτουργοί και διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι την κατάσταση, με τα παιδιά να είναι μόνα στο σπίτι και τη μητέρα άφαντη. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και τα τρία μεταφέρθηκαν για προσωρινή φιλοξενία στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα εντοπίστηκε και συνελήφθη για έκθεση. Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα στο Αυτόφωρο, με την 33χρονη να καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ