Σάλος στο διαδίκτυο με τον Σκερτσο: Του γράφουν πως παίζει να είναι το μεγαλύτερο τρολ της ΝΔ και μάλιστα επώνυμο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στα σχολεία και στις προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών και εκτός των άλλων, έχει δημιουργήσει και ένα τεράστιο τσίρκο αποποίησης ευθυνών.

Μετά τον ισχυρισμό του Υπουργείου Παιδείας ότι φταίνε οι κακοί χάκερς που έβαλαν στο στόχαστρο την εκπαίδευση στη χώρα μας, εμφανίστηκε το πρωί ένας εκ των αρχι-γελωτοποιών της ΝΔ για να πει ότι για όλα τα προβλήματα με την Τράπεζα Θεμάτων φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, επειδή έφερε το σύστημα της απλής αναλογικής και αυτό έχει οδηγήσει στο να έχουμε τώρα υπηρεσιακή Κυβέρνηση η οποία, δεν φταίει μεν, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την κυβερνοεπίθεση!

Ο Άκης Σκέρτσος με λίγα λόγια είπε ότι οι υπηρεσίες και οι οργανισμοί δεν λειτουργούν επειδή έχουμε υπηρεσιακή Κυβέρνηση και όχι Κυβέρνηση Μητσοτάκη και γι’ αυτό πρέπει οι ψηφοφόροι να ψηφίσουν τη ΝΔ στις 25 Ιουνίου!

«Βρισκόμαστε εδώ λόγω της νάρκης της απλής αναλογικής που έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό μας σύστημα, δεν έχουμε μια σταθερή, πολιτική, αυτοδύναμη κυβέρνηση κι αυτός είναι ένας από τους λόγους, υπάρχουν κι αρκετοί άλλοι, που το συντομότερο δυνατόν πρέπει οι πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες στις 25 Ιουνίου».

  • Μερικά χαρακτηριστικά τιτιβίσματα:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ