Έπαθε Κατρούγκαλο και το Πασοκ: Έκανα σαρδάμ λέει η Ελένη Χρονοπούλου για να δικαιολογήσει όσα ειπε για αυξησεις σε φόρους που πλήττουν τη μεσαία τάξη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποφασισμένο να αυξήσει τη φορολογία φαίνεται ότι είναι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛτου Νίκου Ανδρουλάκη, καθώς στελέχη του όπως η Ελένη Χρονοπούλου και οΠαναγιώτης Δουδωνής προχώρησαν σε δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση.

Η κ. Χρονοπούλου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή της ΕΡΤ τη Δευτέρα, παρουσίασε μέρος του προγράμματος του κόμματος,υποστηρίζοντας ότι θα μειωθούν οι φόροι, ωστόσο στη συνέχεια απαντώντας σε ερωτήσεις αποκάλυψε πως «θα μειώσουμε κάποιους φόρους και θα αυξήσουμε κάποιους άλλους».

«Ποιους θα αυξήσετε , μια και το λέτε, ποιους θα μειώσουν όλοι το λένε, ποιους θα αυξήσετε είναι ενδιαφέρον να το μάθουμε», ρώτησε ο δημοσιογράφος, με την Χρονοπούλου να απαντάει ότι «θα αυξήσουμε τους φόρους που βλέπουμε ότι ουσιαστικά πλήττουν τη μεσαία τάξη».

Μετά από τις σφοδρές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ίδια προχώρησε σε ανάρτηση υποστηρίζοντας ότι χθες έκανε… σαρδαμ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ