Καβάλησε το καλάμι ο Κυριακος, που να πάρει και αυτοδυναμια τι θα κανει: «Ένας είναι ο υποψήφιος πρωθυπουργός»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεπέρασε και τον… ίδιο του τον εαυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σήμερα δήλωσε κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Κρήτη, ότι ένας είναι ο υποψήφιος πρωθυπουργός της χώρας!

«Μετά από αυτά τα οποία ακούω και από την αντιπολίτευση, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι σήμερα είναι η πρώτη φορά που εγώ θυμάμαι τέτοια εκλογή, που ουσιαστικά υπάρχει ένας υποψήφιος πρωθυπουργός και ένα κόμμα το οποίο διεκδικεί την ευθύνη να κυβερνήσει τη χώρα. Όλοι οι υπόλοιποι θέλουν να μείνουν στην απέξω» δήλωσε την ώρα που διαμηνύει ότι δεν θα δεχτεί… αλαζονείες από τους υποψηφίους της ΝΔ. Δηλαδή μόνο ένας μπορεί να είναι αλαζών και αυτός είναι ο ίδιος!

«Κοιτάξτε, τους αφήνουμε να διαγκωνίζονται για τα πρωτεία στην αντιπολίτευση και για το ποιος θα πάρει το ρετιρέ της “κεντροαριστερής πολυκατοικίας”, αλλά τους θυμίζουμε ότι, στις 25 Ιουνίου, οι πολίτες ψηφίζουν για κυβέρνηση και όχι για αντιπολίτευση. Και γι’ αυτό και θα ψηφίσουν και πάλι την Νέα Δημοκρατία» είπε μιλώντας σε συγκέντρωση στην Ιεράπετρα.

Μάλιστα, ο Μητσοτάκης επανέλαβε ότι θέλει την αυτοδυναμία της ΝΔ προκειμένου να κάνει τις αλλαγές που θέλει (ο Άδωνις άλλωστε είχε «καρφώσει» πριν από μερικές ημέρες ότι στόχος είναι η αυτοδυναμία προκειμένου να κάνουν αλλαγές στο Σύνταγμα) : «Δεν νομίζω ότι θα ήθελε κανείς σήμερα ο οποίος νοιάζεται για το συμφέρον της χώρας να είχε μια κυβέρνηση που να είχαμε 151, 152, 153 βουλευτές. Θέλουμε ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, για να μπορούμε να υλοποιήσουμε τις μεγάλες αλλαγές για τις οποίες ήδη σας έχουμε μιλήσει. Και ξαφνικά τώρα, βλέπω ότι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, ανακάλυψαν νέο τροπάριο: “να μην είναι”, λέει, “παντοδύναμος ο Μητσοτάκης”. Τους απαντώ: παντοδύναμος είναι μόνο ο ελληνικός λαός. Και αν αυτός μας εμπιστευθεί στην κάλπη, τότε θα έχουμε μία ισχυρή κυβέρνηση» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ