Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

H απάντηση της Ακρίτα σε όσους επιτέθηκαν στην Τσαπανίδου για την καριέρα της στη δημοσιογραφία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο πλευρό της Πόπης Τσαπανίδου στέκεται η Έλενα Ακρίτα, μετά από τις επιθέσεις που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τρολ της ΝΔ, αναφορικά με την καριέρα της στη δημοσιογραφία.

Σε ανάρτησή της η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπερασπίζεται την Πόπη Τσαπανίδου τονίζοντας ότι «πληρώθηκε καλά γιατί δούλεψε σκληρά» προσθέτοντας ότι εργάστηκε «έντιμα και με αξιοπρέπεια, μεγάλωσε ολομόναχη τρία παιδιά και τους έδωσε αρχές και αξίες».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ε. Ακρίτα:

«Παχυλούς μισθούς» λέει έπαιρνε η Πόπη Τσαπανίδου τόσα χρόνια στην ιδιωτική και τη δημόσια τηλεόραση. Και τής το χρεώνουν αυτό ως αρνητικό, οι ανόητοι. Δεν καταλαβαίνουν ότι η τηλεόραση σε πληρώνει καλά όταν ‘τα φέρνεις’, για να το πω αγοραία. Όταν είσαι άξιος επαγγελματίας, όταν είσαι καλός στη δουλειά σου, όταν έχει θετική απήχηση αυτό που κάνεις.

Τους υψηλούς μισθούς δεν τους πήρε η Πόπη για τα ωραία της τα μάτια, ούτε γιατί είχε μπάρμπα στην Κορώνη. Πληρώθηκε καλά γιατί δούλεψε σκληρά. Έντιμα και με αξιοπρεπεια, μεγάλωσε ολομόναχη τρία παιδιά και τους έδωσε αρχες και αξίες.

Χωριό είναι ο χώρος μας, γνωστά τα άπλυτα των παροικούντων. Η Πόπη δεν έδωσε ποτέ κανένα δικαίωμα κι αυτό προφανώς ενοχλεί.

Υπάρχουν γυναίκες που ξεσκίζουν τις άλλες γυναίκες με λόγο κακοποιητικό και άκρως ρατσιστικό – προσωπικά το έχω υποστεί όσο λίγες.

Κι υπάρχουμε κι εμείς. Που στηρίζουμε και θα στηρίζουμε η μια την άλλη»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ