Μην “πυροβολείτε” τον Νάσο – Είναι ο αυθεντικός ΣυΡιζΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει μεγάλη γκρίνια στην Κουμουνδούρου, από στελέχη φυσικά που επιθυμούν κάποια στιγμή να ξαναδούν τον ΣυΡιζΑ σε κυβερνητικό σχήμα, κατά του Νάσου Ηλιοπούλου.

Η τρομακτική ενέργεια της δημοτικής παράταξης του ΣυΡιζΑ της οποίας ηγείτο ο Ηλιόπουλος, να μην υπερψηφίσει την πρόταση καταδίκης του καθεστώτος Ράμα για την απαγωγή και συστηματική εξόντωση του Μπελέρη, έγινε πραγματικα σωσίβιο για τον Κυριάκο…

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν περίμενε ο Κυριάκος τέτοια παρέμβαση, απέναντι στις τεράστιες ευθύνες του για τα γεγονότα στην Χειμάρρα. Αντί να απολογείται που μετά την προσωπική του διπλωματία με τον Έντι Ράμα, τους τεμενάδες που του έκανε, την επίσκεψη στην μαρτυρική Βόρειο Ήπειρο, την έκθεση αηδίας των καλλιτεχνικών εμεσμάτων του Αλβανού πρωθυπουργού συνέβη αυτό το πρωτοφανές χτύπημα κατά της ελληνικής εθνικής μειονότητας, κάθεται και απολογείται ο ΣυΡιζΑ επειδή η παράταξη του Νάσου Ηλιόπουλου καταψήφισε το ψήφισμα καταδίκης!

«Από τότε που ο Νάσος βγήκε στο προσκήνιο, ο ΣυΡιζΑ καταγράφει τη μία ήττα μετά την άλλη», λένε οι επικριτές του…

Η κριτική που δέχεται ο Νάσος, είναι πέρα για πέρα άδικη. Ο Νάσος Ηλιόπουλος εκπροσωπεί την πραγματική ψυχή του ΣυΡιζΑ. Τον σκληρό πυρήνα του 3%, που πασχίζει να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Στο 3%.

Είναι ακριβώς αυτός ο πυρήνας που όποτε εκδηλώθηκε κατά την διάρκεια της συγκυβέρνησης με τους ΑΝΕΛ, επέφερε εκκωφαντικές συνέπειες. Από την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης, την Συμφωνία των Πρεσπών, την μη ανάληψη πολιτικής ευθύνης για την τραγωδία στο Μάτι, τις παρεμβάσεις τύπου Φίλη, την μυστική δράση Βασιλειάδη υπέρ υπόπτων για οικονομικά εγκλήματα κλπ. Και τα κατάφερε να απαλλάξει τον ΣυΡιζΑ από τις κυβερνητικές καρέκλες, οδηγώντας τον νομοτελειακά στα ποσοστά προ του 2011.

Μην πυροβολείτε λοιπόν τον Νάσο. Είναι ο αυθεντικός ΣυΡιζΑ.

Πηγη: Κύριος Μαξιμος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ