Σημαντικές αποκαλύψεις για τη υποθεση της Κιβωτού του Κοσμου στην εκπομπή της Μαριας Αναστασοπούλου ”Arena” – Ο ανήλικος που κατήγγειλε ασέλγεια «σπάει» την σιωπή του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που η Κιβωτός του Κόσμου εξακολουθεί να απασχολεί την κοινή γνώμη, όχι μόνο για τις κινήσεις της νέας διοίκησης, αλλά και για τις εμφανίσεις του πατρός Αντωνίου, νέες πτυχές της πολύκροτης υπόθεσης έρχονται στο φως, μέσα από την εκπομπή της Μαρίας Αναστασοπούλου.

Η «Αρένα», που έκανε χθες το βράδυ πρεμιέρα, έθεσε στο κέντρο της πολύπλευρης έρευνάς της, τόσο τον ανήλικο, που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια, όσο και την μητέρα του, που μήνες μετά τις αποκαλύψεις που «μούδιασαν» το πανελλήνιο, διαμηνύει πως το παιδί της παραμένει στους τοίχους που φέρεται να έζησε τον εφιάλτη. Αίσθηση δε, προκαλεί, το γεγονός ότι ο Πατέρας Αντώνιος «έσπασε» την σιωπή του και μέσα από την εκποπή θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα.

«Έγιναν μέσα στη δομή των διακοπών στα ταξίδια που ήμασταν. Με έκανε να αισθανθώ άβολα. Στη μητέρα μου μίλησα πιο μετά για όσα συνέβησαν μέσα στη δομή. Στην αρχή δεν μίλησα σε κανέναν, μετά όμως μίλησα. Της τα είπα, όχι με λεπτομέρειες, αλλά της τα είπα», ανέφερε ο 15χρονος αρχικά και συνέχισε: «Στις αρχές ήταν καλός. Μετά, όμως, φάνηκε ο χαρακτήρας του».

Ισχυρίστηκε πως υπήρχαν και άλλα παιδιά που του είχαν πει πως τα βαρούσε. «Έχω δει παιδιά χτυπημένα» είπε, ενώ ανέφερε πως ξυλοδαρμό υπέστησαν και από υπάλληλο της Κιβωτού του Κόσμου: «Τους είχε πάρει ένα υπάλληλος και τους βαρούσε και τους έκρυβε για να μην μιλήσουν».

«Μου έκαναν το παιδί ψυχολογικά άρρωστο»

Από την πλευρά της, η μητέρα του ανήλικου δήλωσε: «Μου το βιάσανε, μου το κάνανε ψυχολογικά άρρωστο το παιδί μου. Έχει βιαστεί… Ακόμα προσπαθώ να μάθω τι βιασμός έχει γίνει, τα κρατάει μέσα του, φοβάται. Στην πορεία έμαθα για βιασμούς και κακοποίηση και άλλες περιπτώσεις. Τα έχω πει στην κατάθεσή μου».

Η ίδια, μιλώντας στην «Αρένα» κατήγγειλε πως δεν υπάρχει πολιτεία. «Το παιδί μου βιώνει κάθε δευτερόλεπτο ό,τι έχει περάσει ως τώρα. Ζει στους τοίχους που βιάστηκε», υπογράμμισε.

Τι υποστηρίζει ο πατέρας Αντώνιος

Στο μεταξύ, ο πατέρας Αντώνιος έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από την εκπομπή: «Αν μου ζητήσουν συγγνώμη τα παιδιά, θα κάνω αυτό που οφείλει να πράττει κάθε πραγματικός πατέρας. Να τα συγχωρήσω. Σε μια οικογένεια ο πατέρας πρέπει να συγχωρεί τα παιδιά του και να τα βάζει πάλι στον σωστό δρόμο».

arena

ΔΗΜΟΦΙΛΗ