Τουρίστες έπαθαν σοκ οταν τους ήρθε ο λογαριασμός στην Μυκονο: Ειναι απατεώνες, μην πάτε ποτέ, γραφουν στο Instagram και διασύρουν την χώρα μας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Μύκονος αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας, ωστόσο, η χλιδή που πρεσβεύει το νησί, αντικατοπτρίζεται σε όλους τους τομείς. Από την διαμονή, την τιμή της ξαπλώστρας, το φαγητό, ακόμα και το ποτό.

Ωστόσο, όπως φαίνεται υπάρχουν κάποιοι επιχειρηματίες που εκμεταλλεύονται την…αύρα πολυτέλειας που επικρατεί στην Μύκονο και ξεφεύγουν στις τιμές. Υπενθυμίζεται πως και πέρσι είχαν έρθει στο φως καταγγελίες όπως εκείνη για τα «χρυσά καβουροπόδαρα», τα οποία είχαν γίνει θέμα μέχρι και στα διεθνή ΜΜΕ. Έτσι και φέτος.

Συγκεκριμένα, εστιατόριο φέρεται να έχει δεχτεί δεκάδες αρνητικές κριτικές για την υπερχρέωση των γευμάτων και των ποτών που προσφέρει. Βρετανοί παραθεριστές ισχυρίζονται ότι το παραλιακό εστιατόριο είναι μια «απάτη» που παρασύρει τους τουρίστες στο εσωτερικό του πριν τους παρουσιάσει λογαριασμούς έως και 1.200 ευρώ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, για το συγκεκριμένο εστιατόριο φέρεται να «έχει γίνει μια σειρά παραπόνων από πελάτες που δεν γνώριζαν τις υψηλές τιμές για τα γεύματα και τα ποτά». Από τα φερόμενα θύματα, ήταν ένα ζευγάρι Βρετανών που «έπαθε το σοκ της ζωής του όταν τους δόθηκε ο λογαριασμός στο beach bar του εστιατορίου».

«Ήταν πολύ επιθετικοί, έβαλαν τον άνδρα μου σε ένα δωμάτιο για να πληρώσει»

«Οι νιόπαντροι Λίντσεϊ Μπριν και Άλεξ πέρασαν από το εστιατόριο για ένα γρήγορο σνακ ένα απόγευμα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους», γράφει το δημοσίευμα παραθέτοντας την περιγραφή της Λίντσεϊ: «Μας είπαν αμέσως ”θέλετε στρείδια;” Ήταν πολύ επιθετικοί. Είπαμε ναι και εκείνος είπε ”μια ντουζίνα;” Οπότε είπαμε ναι γιατί μια ντουζίνα είναι μια τυπική παραγγελία».

Και συνέχισε ισχυριζόμενη ότι «όταν ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε, πήγα στην τουαλέτα και έβαλαν τον άνδρα μου να πάει σε ένα δωμάτιο στο πίσω μέρος του καταστήματος για να πληρώσει, κάτι που είναι περίεργο. Του έδωσαν τον λογαριασμό και ήταν πάνω από 400 ευρώ. Ήταν σοκαρισμένος και ζήτησε εξηγήσεις».

«Βροχή» οι καταγγελίες για το εστιατόριο

Παρόμοια είναι και η ιστορία της 43χρονης Σέριλ, όταν ισχυρίστηκε ότι η παρέα των φίλων της παραπλανήθηκε και πλήρωσε πάνω από 1.300 λίρες για δύο πιάτα, μια σαλάτα και ψωμί. Η Τζέσικα με τον Άνταμ, ένα νεαρό ζευγάρι, υποστήριξαν ότι κλήθηκαν να πληρώσουν «800 ευρώ για δύο ποτά, τέσσερα καβουροπόδαρα και μια σαλάτα στο γνωστό εστιατόριο».

«Πιστεύαμε ότι τα κοκτέιλ κόστιζαν 25 ευρώ το καθένα όταν παραγγείλαμε, αλλά αφού απολαύσαμε δύο μοχίτο, τέσσερα καβουροπόδαρα και μια ελληνική σαλάτα, μας έδωσαν έναν λογαριασμό ύψους 800 ευρώ» είπε το ζευγάρι.

Φαίνεται ότι τέτοιες αναφορές έρχονται πυκνά στη σελίδα του εστιατορίου στο TripAdvisor – μερικές από τις οποίες είναι μόλις πριν από τρεις ημέρες. Ένα άτομο δήλωσε: «Αν μπορούσα να τους δώσω μείον 10 αστέρια, θα το έκανα. Θα φροντίσουμε όλοι όσοι γνωρίζουμε και δεν γνωρίζουμε να μην πάνε εκεί ΠΟΤΕ. Μας χρέωσαν υπερβολικά εμένα και τη παρέα μου: Κοκτέιλ 50 ευρώ το καθένα. Μπύρα 40 ευρώ, πόδια καβουριού 450 ευρώ, πούρο 180 ευρώ. Ποιος στον κόσμο έχει τέτοιες τιμές; Μην πάτε εκεί. Θα βρουν τρόπο να σας χρεώσουν παραπάνω ακόμα και αν απλά περάσετε από εκεί… απατεώνες!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ