Πακιστανος στην Πατρα προσπάθησε να αρπάξει απο τον δρόμο ένα εννιάχρονο αγοράκι – Τον πρόλαβαν και το παιδι σώθηκε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στιγμές τρόμου έζησε ένας 9χρονος από την Πάτρα το μεσημέρι της Τρίτης όταν βρέθηκε στο στόχαστρο ενός αλλοδαπού ο οποίος ήθελε να τον απαγάγει!

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο πατέρας του παιδιού πήγε στην αστυνομία τρομοκρατημένος για να καταγγείλει το σοκαριστικό περιστατικό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η μητέρα του μαθητή πήγε να πάρει τον γιο της, από το σχολείο που φοιτά σε περιοχή των Μποζαϊτικών στην Πάτρα, με τον ανήλικο να της παραδίδει τη σχολική του τσάντα και να τη ζητά να επιστρέψει στο σπίτι μαζί με τους φίλους του.

Έτσι και έγινε. Το παιδί περπατούσε μαζί με τους φίλους του, όταν εμφανίστηκε ένας 19χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν πάνω σε μηχανάκι. Σύμφωνα με το παιδί, του έκανε ένα νεύμα.

Την κίνηση περιέγραψε στον πατέρα του με εκείνον να την εκλαμβάνει ως προτροπή στον γιο του να τον ακολουθήσει.

Η απόπειρα αρπαγής του 9χρονου δεν είχε αποτέλεσμα καθώς οι προθέσεις του αλλοδαπού έγιναν αντιληπτές από το παιδί το οποίο άρχισε να τρέχει πίσω στο σχολείο του.

Ο 19χρονος εντοπίστηκε από την Αστυνομία και συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών.

Ο Πακιστανός, ωστόσο, φέρεται να αρνείται την κατηγορία υποστηρίζοντας πως δεν είχε καμία πρόθεση να αρπάξει το παιδί.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία για το αδίκημα της απόπειρας αρπαγής ανηλίκου και πιθανότατα θα οδηγηθεί στις εισαγγελικές αρχές εντός της ημέρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ