Αεροδρόμιο Επιταλίου: Άφιξη αεροσκαφών από την Γαλλία – «Ελάτε να πετάξουμε!» από την Αερολέσχη Πύργου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο χώρος μπαίνει στον χάρτη των αεροδρομίων της Ευρώπης, ζωντανεύει και αποκτά κινητικότητα, με τις ανάλογες (θετικές) συνέπειες…

Με σταθερά βήματα συνεχίζει την ανοδική του πορεία το αεροδρόμιο Επιταλίου, που διαχειρίζεται η αερολέσχη Πύργου. Ο χώρος μπαίνει στον χάρτη των αεροδρομίων, της Ευρώπης, ζωντανεύει και αποκτά κινητικότητα, με τις ανάλογες (θετικές) συνέπειες…

Αυτή τη φορά στον διάδρομό του προσγειώθηκαν αεροσκάφη που έχουν ξεκινήσει από τη Γαλλία…

Με δήλωση του στο iliaenimerosi.gr ο πρόεδρος της Αερολέσχης Πύργου Θοδωρής Γιαννακούλιας αναφέρθηκε στο γεγονός της άφιξης των αεροσκαφών από τη Γαλλία λέγοντας πως «Την Τρίτη (30/05) προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Επιταλίου τρία γαλλικά αεροσκάφη, Υπερελαφρα ULTRA LIGHT.

%CE%B1%CE%B5%CF%811

Η παρέα αυτή ο Zan Michel, Pierre Scholl, Marie Gabriel, Pierre Bely and Glaudia, έχουν ξεκινήσει δυο εβδομάδες πριν ταξιδεύοντας στην Ευρώπη. Όπως μας είπαν, πέταξαν από Αλβανία, Ιωάννινα, ΕΠΙΤΑΛΙΟ, επισκέφθηκαν χθες την Αρχαία Ολυμπία και αναχώρησαν σήμερα 1 Ιουνίου για Σέρρες, Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία, Τσεχία και επιστροφή Γαλλία.

%CE%B1%CE%B5%CF%813

Έμειναν ευχαριστημένοι από την φιλοξενία, τις ομορφιές της περιοχής μας, τους Αρχαιολογικούς χώρους και τις παραλίες. Μας υποσχέθηκαν ότι θα παροτρύνουν φίλους να μας επισκεφθούν , αλλά και οι ίδιοι θα επιστρέψουν στην περιοχή μας. Εμείς τους περιμένουμε, καθώς και τους φίλους τους στην φιλόξενη περιοχή μας».

«Ελάτε να πετάξουμε!»

AEROLESXH PTHSEIS

Ξέχωρα από τα παραπάνω η Αερολέσχη Πύργου συνεχίζει τις πτήσεις, για μέλη και φίλους, πάνω από την Ηλεία και τους όμορους νομούς προσφέροντας μοναδική εμπειρία στους επιβαίνοντες ενώ στις επιλογές υπάρχει και η πτήση με αερόστατο.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε επικοινωνώντας στο 6983 502 042.

iliaenimerosi.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ