Η απαφαση για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ: Τέσσερα χρόνια με αναστολή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα καταδίκη σε βάρος του Γιώργου Γιαννόπουλου, πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε σήμερα στον 71χρονο μουσικό ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών με αναστολή.

Συγκεκριμένα, ο ντράμερ καταδικάστηκε για τη μία από τις τέσσερεις περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών από το 2007 έως το 2015, για τις οποίες δικάστηκε, ενώ απαλλάχτηκε για τις άλλες τρεις υποθέσεις που τον βάρυναν, με το δικαστήριο να κρίνει πως οι πράξεις που του αποδίδονται είναι πλημμεληματικού βαθμού και έτσι έχουν παραγραφεί, λόγω παρέλευσης πενταετίας.

Στον 71χρονο μουσικό αναγνωρίστηκαν τα ελαφρυντικά του πρότερου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, ενώ για την αναστολή ορίστηκε ως μοναδικός όρος η υποχρεωτική εμφάνιση του καταδικασθέντα σε Αστυνομικό Τμήμα σε τακτά διαστήματα. Η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την ενοχή του μουσικού για δυο υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών που, ωστόσο , όπως σημείωσε έχουν παραγραφεί, αλλά και την απαλλαγή του για τις άλλες δυο πράξεις, λόγω αμφιβολιών.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Γιαννόπουλος ήδη εκτίει ποινή 5ετους κάθειρξης που του επιβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης στον Ωρωπό την περίοδο 2011-2013.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ