Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2023

Σάλος στον αερα του Σκαι με την αποκάλυψη του Γιωργου Καρατζαφερη για όσα κρύβει ο Μητσοτακης – Μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία του Γιωργου Αυτιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωινό Σαββάτου, με καφέ χαλαρά στον καναπέ (για όποιον δεν έφυγε τριήμερο) και ανοίγοντας την τηλεόραση εμφανίζεται ο Γιώργος Αυτιάς στον ΣΚΑΪ, με καλεσμένο τον Γιώργο Καρατζαφέρη (τον χέρι-χέρι ντε), ο οποίος εκτός από το κουστούμι του, βγήκε και ολόκληρος από τη ναφθαλίνη για να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα, σύμφωνα με το κανάλι του Φαλήρου, ενόψει των εκλογών.

Μόνο που η συζήτηση κάποια στιγμή, παίρνει λίγο διαφορετική τροπή και ο πρώην Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. αρχίζει και αραδιάζει τα εξής:

«Ο Τσίπρας μπορεί να είναι καλός άνθρωπος, ορθόδοξος δεν είναι», «Ο Τσίπρας πάει με τις κάμερες στις εκκλησίες για να πάρει τις θεούσες», «Ο Μητσοτάκης είναι χριστιανός ακριβώς με την έννοια του χριστιανού».

Ενώ δεν κρατήθηκε και προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη, που όμοιά της ούτε ο απόστολος Ιωάννης δεν θα έγραφε στο βιβλίο του…

«Και θα αποκαλύψω και κάτι και είμαι σίγουρος ότι θα ενοχληθεί. Αλλά εγώ θα το πω. Το φιλανθρωπικό έργο του Μητσοτάκη δεν  μπορείς να το φανταστείς. Εν κρυπτώ χωρίς καν δημοσιότητα. Αυτό το λέω γιατί είναι η πεμπτουσία του χριστιανισμού…»

Έχει απόλυτο δίκιο ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προέβη σε μία τεράστια «φιλανθρωπία» υπέρ του. Κυριολεκτικά, τεράστια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ