Μυστήριο με τα δύο ραντεβού του Αντώνη Σαμαρά με τον πρέσβη των ΗΠΑ, George Τσούνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εχθές σας αποκάλυψα ότι ο πρέσβης των ΗΠΑ George Τσούνης, μετέβη στην Βουλή για να παρευρεθεί στην ορκωμοσία του Αντώνη Σαμαρά! Ο Μεσσήνιος πολιτικός ορκίστηκε μόνος του, διότι έλειπε σε ταξίδι την ημέρα της κυρίας ορκωμοσίας της Βουλής που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία, Σαμαράς και Τσούνης πήγαν στο γραφείο του πρ. πρωθυπουργού και μίλησαν για μία ώρα! Το γεγονός ήταν τόσο περίεργο, που προκάλεσε συναγερμό ακόμα και στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Η κατάσταση φαίνεται ότι είναι ακόμα πιο περίπλοκη. Σύμφωνα με πληροφορία μου που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, πριν από τρεις ημέρες, μετά την περίεργη συνάντηση στην ορκωμοσία δηλαδή, ο πρέσβης μετέβηκε στην οικία του Αντώνη Σαμαρά όπου παρέμεινε για αρκετές ώρες!

Προσπαθώ πραγματικά να θυμηθώ εάν έχει γίνει κάτι παρόμοιο στην νεότερη πολιτική ιστορία της Ελλάδας. Πραγματικά, δεν υπάρχει προηγούμενο. Εκτός από ένα. Πρωταγωνιστής τότε ήταν ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Γεώργιος Παπανδρέου,θριαμβευτής και αυτός των εκλογών, ο θρυλικός γερός της Δημοκρατίας δηλαδή και πάλι η αμερικανική πρεσβεία…

Πηγη: Κύριος Μαξιμος 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ