Γερμανοί εκπαιδεύουν τους Κινέζους πιλότους μαχητικών!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλάκα έχουν οι Γερμανοί.. πρωην πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών της γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας εκπαιδεύουν εδώ και χρόνια σε κέντρα κατάρτισης Κινέζους πιλότους.

Για έναν μεχρι στιγμής άγνωστο λόγο, το θέμα τιτλοφόρησε χθες Παρασκευή στο 2ο κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα ZDF. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρώην αξιωματικοί της γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας λέγεται ότι απασχολούνται ως εκπαιδευτές στην Κίνα. Σύμφωνα με αυτές τις αναφορές, η πληρωμή τους «προφανώς σε αρκετές περιπτώσεις έγινε μέσω εταιρειών στις…. Σεϋχέλλες».

Ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους ζήτησε τώρα από τον Κινέζο ομόλογό του Λι Σανγκφού να σταματήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν πρώην Γερμανοί πιλότοι μαχητικών. Η κινεζική αντίδραση γράφουν ότι ήταν πολύ προσεκτική.

Μερικοί από αυτούς δούλευαν και για μια εταιρεία η για την οποία κατά το παρελθόν είχε λεχθεί ότι ανήκε σε πρώην Κινέζο κατάσκοπο.

Κάτι που δεν λέχθηκε, μπορούμε μόνο να το υποθέσουμε, οι Γερμανοί δεν πρέπει να είναι οι μοναδικοί Δυτικοί στρατιωτικοί εκπαιδευτές στην Κίνα.

IMG 3126

ΔΗΜΟΦΙΛΗ