Σπαραγμός στην κηδεία του Λουκά Δρακογιώργου, ο οποίος παρασύρθηκε από ΙΧ στην Κατεχάκη εν ώρα υπηρεσίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόνος, σπαραγμός και συγκλονιστικές στιγμές συνέθεσαν την εικόνα της κηδείας του 43χρονου Λουκά Δρακογιώργου, του αρχιφύλακα που παρασύρθηκε εν ώρα υπηρεσίας από αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος γιατρός, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στη λεωφόρο Κατεχάκη.

Στο νεκροταφείο Ζωγράφου το κλίμα ήταν πολύ βαρύ. Συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και συνάδελφοι έδωσαν το παρόν για να πουν το ύστατο χαίρε με ένα λουλούδι και ένα δάκρυ, σε έναν, κατά γενική ομολογία, «εξαιρετικό άνθρωπο» και «άξιο και ευσυνείδητο αστυνομικό».

nb keimeno kideia arhifylaka
Star

«Ευχόμαστε καλό παράδεισο σε ένα πραγματικό άξιο στέλεχος που στην ώρα του καθήκοντος απώλεσε την ζωή του. Πάντα τα στελέχη είναι η δύναμη της αστυνομίας, είμαστε δίπλα τους σε ό,τι χρειαστεί», είπε στο Star ο υπηρεσιακός Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χαράλαμπος Λαλούσης, ο οποίος βρέθηκε στην τελετή.

Η ελληνική σημαία «αγκάλιαζε» το φέρετρο του 43χρονου αρχιφύλακα, ενώ όταν πέρασε μπροστά από τους συναδέλφους του, όλοι στάθηκαν προσοχή.

Την ίδια στιγμή, η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας και ο ήχος των σειρήνων των περιπολικών και των μοτοσικλετών της ΕΛ.ΑΣ., συνόδευαν αυτή τη μαύρη πομπή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ