Σοκάρει η τιμή εισόδου για μπάνιο στην Πλαζ της Βουλιαγμένης: 10 ευρω το άτομο – Ακόμη και οι ανεργοι πληρώνουν 5 ευρω (μειωμένο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πλαζ της Βουλιαγμένης ξεκίνησε την πλήρη λειτουργία της για τη φετινή θερινή περίοδο οπως διαβάζουμε στο travel.gr

Η πλαζ θα λειτουργεί καθημερινά, με διευρυμένο θερινό ωράριο, από τις 8.00 π.μ. έως τις 9.00 μ.μ. Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου η οποία διαχειρίζεται την πλαζ αποφάσισε να διατηρήσει, τις τιμές στα περσινά επίπεδα. Έτσι η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Η τιμή ισχύει ανά άτομο και για μία επίσκεψη στην πλαζ, δηλαδή εάν κάποιος πελάτης αποχωρήσει από την πλαζ και επιστρέψει στη διάρκεια της ημέρας θα πρέπει να εκδώσει νέο εισιτήριο. Επιπλέον, δεν επιτρέπεται η αγορά εισιτηρίων για περισσότερα άτομα, με σκοπό να επισκεφθούν την πλαζ αργότερα στη διάρκεια της ημέρας.

Επιπλέον, διευρύνθηκε η εφαρμογή του μειωμένου εισιτηρίου (5 ευρώ), καθόσον πλέον φέτος συμπεριλαμβάνονται και μαθητές από 15 έως και 18 ετών αλλά και άτομα ηλικίας από 65 ετών, (έναντι 75 ετών πέρυσι). Επίσης, μειωμένο εισιτήριο δικαιούνται πολύτεκνοι (με την επίδειξη σχετικής θεωρημένης ταυτότητας του Συλλόγου Πολυτέκνων), Φοιτητές (με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας), Στρατιώτες (υπηρετούντες τη στρατιωτική θητεία), Άνεργοι (με την επίδειξη της σχετικής θεωρημένης κάρτας ανεργίας), γκρουπ άνω των 14 ατόμων. Όσον αφορά το εισιτήριο για τους Δημότες του Δήμου Βάρης-Βούλας- Βουλιαγμένης παραμένει στα περσινά επίπεδα στα 5 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ