Θρίλερ με τη βάναυση δολοφονία της 68χρονης στην Καβάλα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η βάναυση δολοφονία της 68χρονης που βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή κοντά στο ποιμνιοστάσιό της στο Ποδοχώρι του δήμου Παγγαίου, δυτικά της Καβάλας.

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης πραγματικά σοκάρουν. Όπως τόνισε ο αδερφός της άτυχης γυναίκας από την ιατροδικαστική υπηρεσία τους ενημέρωσαν ότι υπέστη, μεταξύ άλλων, ρήξη σπλήνας, διάτρηση πνευμόνων, ενώ είχε και σπασμένα πλευρά.

«Πρέπει να βρεθεί αυτός που την σκότωσε στο ξύλο», δήλωσε στο στο protothema.gr ο αδερφός του θύματος τονίζοντας πως η αδερφή του «δέχτηκε πολλά και δυνατά χτυπήματα σε πολλά σημεία του σώματος».

«Ήταν δυνατός ξυλοδαρμός και είναι ξεκάθαρο ότι κάποιος δολοφόνησε την αδελφή μου. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και δεν θα πρέπει να προδικάζουμε καταστάσεις», αναφέρει ο αδελφός της 68χρονης τονίζοντας ότι η αδερφή του ήταν μια ήσυχη γυναίκα που δεν είχε προσωπικά προβλήματα με κανέναν.

«Δεν είχε προβλήματα με κανέναν»

Από την πλευρά του, ο Κοινοτάρχης της περιοχής Χρήστος Διαμαντίδης, μιλώντας στο Τhesstoday.gr, περιέγραψε το θύμα ως ήσυχο άνθρωπο που δεν δημιουργούσε διενέξεις. «Ήταν ήσυχος τύπος, δεν κυκλοφορούσε πολύ, δεν είχε προβλήματα με κανέναν, περνούσε πολύ χρόνο στο ποιμνιοστάσιο της», αναφέρει.

Ώρες αγωνίας ζουν και οι κάτοικοι του Ποδοχωρίου, καθώς υποψιάζονται πως ο δολοφόνος μπορεί να βρίσκεται ανάμεσά τους. «Έχουμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, στην αρχή νομίσαμε ότι πέθανε από φυσικά αίτια και μετά μάθαμε ότι τη σκότωσαν. Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας και δεν είναι και ό,τι καλύτερο να φοβόμαστε όλοι για το ποιος μπορεί να το έκανε», σημείωσε στο Thesstoday.gr κάτοικος του χωριού.

«Το μυαλό μας δεν πάει πουθενά»

Νωρίτερα ο ανιψιός του συζύγου της άτυχης γυναίκα μίλησε στο newsit.gr για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία στο Ποδοχώρι Καβάλας.

«Είναι σίγουρο πως έχουμε έγκλημα. Κάποιος το έκανε. Όμως δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη για το ποιος μπορεί να το έκανε και για ποιο λόγο. Η θεία μου ήταν ένας πολύ ήσυχος άνθρωπος και δεν είχε κανένας λόγο να της το κάνει αυτό. Το ερευνά η αστυνομία και πιστεύω θα μάθουμε σύντομα», ανέφερε.

«Το μυαλό μας δεν πηγαίνει πουθενά. Ο θείος μου και η γυναίκα αυτή που έχασε τη ζωή της με αυτόν τον τρόπο ασχολιόντουσαν με την κτηνοτροφία, αλλά μη φανταστείτε, δέκα ζώα είχαν μετρημένα. Παιδιά δεν είχαν και έμεναν οι δυο τους», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι, κατόπιν νεκροψίας-νεκροτομής που διενεργήθηκε στη σορό της 68χρονης, διαπιστώθηκε ότι έφερε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις και η αστυνομία αναζητά τον άνθρωπο που της αφαίρεσε τη ζωή.

Στο κάδρο των ερευνών βρίσκονται βρίσκονται – κυρίως – πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, με τις Αρχές να συλλέγουν καταθέσεις προκειμένου να βρεθεί ο δράστης της άγριας δολοφονίας.

Σύμφωνα με το protothema, οι αστυνομικοί έχουν περιορίσει τον κύκλο υπόπτων σε δυο άτομα, ωστόσο δεν έχουν καταλήξει ακόμη στο ποιος εκ των δύο είχε κίνητρο για να σκοτώσει το θύμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ