Μαχαίρωσε τη νεαρή σύντροφό του και ύστερα έμπηξε το μαχαίρι στην κοιλιά του!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ένα νέο επεισόδιο ενδοικογενειακής βίας «ολοκληρώνεται» το πρώτο σαββατοκύριακο του φετινού καλοκαιριού, με θύτη έναν 35χρονο άνδρα και θύμα μια κοπέλα, οι οποίοι καβγάδισαν άγρια.

Το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε νωρίτερα το βράδυ σε σπίτι στην περιοχή του Κορώνη Μαγαρά, στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο δράστης φέρεται να επιτέθηκε και να τραυμάτισε με μαχαίρι τη σύντροφό του και στη συνέχεια να αυτοτραυματίστηκε με το ίδιο μαχαίρι. Η κοπέλα, φέρεται, μετά τον τραυματισμό της να βγήκε αιμόφυρτη από το σπίτι και να ζήτησε βοήθεια από γείτονες. Στο σημείο έσπευσε, μετά από κλήση, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και παρέλαβε το τραυματισμένο ζευγάρι, προκειμένου να τούς μεταφέρει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, η κοπέλα φέρεται να είναι σοβαρά, καθώς φέρει πολλαπλά χτυπήματα, ενώ ο άνδρας φέρεται να έχει μαχαιρωθεί στην κοιλιακή χώρα. Στην περιοχή έσπευσε και κλιμάκιο της αστυνομίας, προκειμένου να διερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το αιματηρό περιστατικό.

Να σημειωθεί ότι επί τόπου βρέθηκε και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσία, καθώς γείτονες ισχυρίστηκαν πως είδαν να βγαίνουν φλόγες από το σπίτι του ζευγαριού, ωστόσο οι πυροσβέστες δεν χρειάστηκε, τελικά, να επέμβουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ