Όλα δείχνουν νεο μπλοκο στην υποψηφιότητα Κασιδιάρη στις εκλογες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που ο Ηλίας Κασιδιάρης αναζητά απεγνωσμένα τα όποια «παραθυράκια» θα του επιτρέψουν να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, κάποια κόμματα επιμένουν να του βάζουν δύσκολα, αποφασισμένα να τον αφήσουν… με την όρεξη!

Έτσι, μετά το υπόμνημα που κατέθεσε προ ημερών το ΠΑΣΟΚ για τον αποκλεισμό του και από τις δεύτερες κάλπες, σήμερα ήρθε η σειρά της Νέας Δημοκρατίας να εκφράσει την πρόθεσή της να καταθέσει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο, στην προσπάθειά της να μπλοκάρει την υποψηφιότητα Κασιδιάρη.

Η ανακήρυξη των υποψήφιων κομμάτων, συνασπισμών κομμάτων και μεμονωμένων υποψηφίων θα γίνει από τον Άρειο Πάγο στις 8 Ιουνίου, με τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος -μην ξεχνάμε- εκτίει ποινή φυλάκισης, να έχει ανακοινώσει ότι θα κατέλθει στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών με τον Συνασπισμό Ανεξαρτήτων Υποψηφίων «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία». Μάλιστα, ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν διστάζει να μιλήσει για την ανάγκη… προστασίας της δημοκρατίας από τους εχθρούς της!

Λίγες ώρες, λοιπόν, πριν λήξει η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων στο Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου, η αγωνία κορυφώνεται…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ