Ο Μητσοτακης το 2019 υποσχόταν μείωση του ΦΠΑ και το “ξεχασε”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το 2019, στις προεκλογικές εξαγγελίες του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για μείωση του ΦΠΑ, καθώς τότε, ως φαίνεται, δεν το θεωρούσε και τόσο… τρομαχτικό να γίνει.

Τα τότε σχέδια της ΝΔ επαναφέρει στο προσκήνιο με ανάρτησή του στο Twitter ο Παναγιώτης Δουδωνής, σχολιάζοντας σκωπτικά «παρουσίαση προγράμματος Νέας Δημοκρατίας 2019. Συνέπεια λόγων και έργων για τον ΦΠΑ. Άριστοι, όχι αστεία…».

Μάλιστα, ο υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ μάς «υπενθυμίζει» σε ξεχωριστή ανάρτησή του και το -προ 4ετίας- προεκλογικό πρόγραμμα της ΝΔ, σχολιάζοντας: «Η απάτη της Νέας Δημοκρατίαςστο αποκορύφωμά της: το 2019 στο προεκλογικό τους πρόγραμμα έταζαν μείωση ΦΠΑ κατά δυο μονάδες στους δυο βασικούς συντελεστές. Σήμερα, μετά από πληθωριστική κρίση που εκτοξεύει την ακρίβεια και πλήττει τα νοικοκυριά καταγγέλλουν την πρότασή μας για μείωση του ΦΠΑ στα βασικά είδη. Κι όλα αυτά για να δίνουν τα κάθε λογής pass για εκλογικούς λόγους. Καθαρή απάτη. Το σχετικό παρατίθεται από κάτω για τους δύσπιστους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ